Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 28 juli 2015

Vill du synas mer i media?

När jag korrekturläste #författarboken av Kristina Svensson tipsade hon om en tjänst som heter Hjälp en journalist i boken. Jag blev nyfiken och kontaktade tjänsten. Det slutade med att jag gick med där. Det har gjort att bland annat Året Runt har gjort ett stort reportage om mig, och jag fick vara på bild på framsidan av tidningen.

Nu är det dags att tipsa dig om tjänsten, för att du också ska synas i media. Jag har förhandlat fram en rabatt till dig, om du lägger in mitt namn som rabattkod. Du kan läsa mer om det nedan.

Alla har vi något att berätta, livsöden som andra vill läsa om. Nu har du chansen att dela ditt öde med andra. Är du författare har du möjlighet att få dina böcker uppmärksammade av pressen. Lycka till! Nu lämnar jag över orden till Hjälp en journalist:

Gratis PR-service för författare

Hjälp en journalist hjälper företagare och privatpersoner att få värdefull publicitet i radio, tv och tidningar.

Antingen kan du prenumerera, helt kostnadsfritt eller så kan du bli betalande medlem. Som gratisprenumerant får du dock svara på max fem efterlysningar, sedan tar det stopp. Du får dessutom efterlysningarna några dagar efter de betalande medlemmarna.

Som betalande medlem får du alla efterlysningar i realtid, oftast direktkontakt med journalisterna och kan givetvis svara hur många gånger du vill.

Det kostar bara 550 kr + moms och månad för att alla företagare ska ha råd att investera i medlemskapet. Naturligtvis är det avdragsgillt.

Om du blir medlem för ett helt år kostar det dock bara 495 kr/månad dvs 5 940 kr. Men vänta, det är inte allt! Om du anger erbjudandekod "Kim" får du 500 kr rabatt!

Passa därför på att bli medlem redan idag. Ditt erbjudande gäller dock bara t.o.m. den söndagen den 16 augusti. Men vänta inte så länge. Bli medlem nu när du har det i tankarna.

Gör så här:
2. Fyll i dina uppgifter
3. Klicka på "Registrera dig"

Passa på att bli medlem nu när du får det förmånliga erbjudandet. När du är medlem ökar du dina chanser att synas i media, vilket innebär att du lättare får fler kunder, uppdrag och kanske till och med får vara med i TV!

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!