Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 14 maj 2016

Boktips Stad i skräck av Margit Sandemo 37:e boken i Sagan om isfolketStad i skräck av Margit Sandemo 37:e boken i Sagan om isfolket


Det här är en av de bästa böckerna i serien om Sagan om Isfolket. Blev förvånad när jag inte hittade den hos någon av internetbutikerna. Jag har lyssnat på boken på Storytel.

I början av varje bok får man en resumé över vad som har hänt, vilket gör att det är lätt att komma rakt in i berättelsen, oavsett om man har läst de tidigare böckerna.

En spännande berättelse om när en fripassagerare på ett skepp från Rotterdam för döden med sig till byn Halden. Två kvinnor hjälper den sjuka mannen. När han dör, börjar jakten på kvinnorna. Folk stänger in sig i skräck över att möta de båda kvinnorna, ovetande om att de redan är smittade.

Bokens huvudpersoner är Rikard Brink av Isfolket och Vinnie Dahlen som har kuvats under många år av sin moster och knappt vågar höja rösten. De båda har en central roll i jakten på de smittade.

Tycker gott du kan läsa den här boken utan att ha läst någon av de tidigare böckerna, eftersom den är var oerhört fängslande.Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Storytel.

Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. 

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer: