Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 22 mars 2017

"Jag beundrar hur du kunde skriva det så proffsigt"

"Jag beundrar hur du kunde skriva det så proffsigt"

Älskar att få brev från läsarna. De lyfter och inspirerar. Kanske är det fel att skriva att det är extra roligt att få brev från en ny läsare, men det är så det känns. Ännu en läsare som har hittat till mina böcker och tycker lika mycket om dem som de läsare som följt mig under mina 20 år som författare.

Den här gången är det Mördande foto som har fått beröm. Den har jag skrivit på Wattpad där berättelsen har nästan 40.000 läsningar. När boken var färdigskriven där tryckte jag upp den som pappersbok. Den är den som Frida, 12 år, har läst. Här kan du läsa vad hon tycker om boken:


"Jag heter Frida och är tolv år. Vi fick i uppgift i skolan häromdan att läsa en bok och sedan recensera den. Jag har aldrig läst någon bok som du har skrivit förut men jag tänkte att jag skulle prova att läsa en bok av någon annan författare. Jag lånade"Mördande foto". Framsidan såg lite kuslig ut när den stod där på en hylla i biblioteket så det var det som fick mig att välja just den. Jag började läsa och blev helt fast.  Det tog bara någon dag att läsa ut den. Det som var så bra med den här boken var att du väntade med att berätta vem mannen var. Jag blev så nyfiken att det var svårt att släppa den när jag skulle sova. Jag beundrar hur du kunde skriva det så proffsigt när du skrev vad de olika karaktärerna tänkte. Det jag ville säga med det här mailet var helt enkelt att jag älskar boken och att jag kommer tvinga mina kompisar att läsa den."

Tack Frida för dina fina ord!

Har du läst någon av mina böcker? Vill du skriva till mig och berätta vad du tyckte om dem? Mejla Kim M. Kimselius så jag får veta vilken bok du har läst. Kanske kommer dina ord här på min blogg en dag.

Tidigare i veckan skrev jag om läsarnas betydelse för mitt författarskap. Fridas ord är ytterligare ett bevis på hur mycket läsarna inspirerar mitt skrivande.

Jag skriver på och hoppas få fler positiva brev och mejl om mina böcker.

Ha en fin dag!


Jag med några av
mina drygt 40 böcker.
Foto Bertil Knoester

 
Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius 
Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2017 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!Här ser du några av de senast utkomna böckerna:
Döden på Island. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
"Boken är spännande hela vägen från början till slut. Något som bidrar till spänningen är att Kim Kimselius är en mästare på cliffhangers. Nästan varje kapitel avslutas med en, och det går inte att låta bli att läsa nästa kapitel." Jenny Forsberg
Det osynliga folket på Island. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
"Har just läst klart Döden på Island och Det osynliga folket på Island, och tycker att de är två av de bästa böckerna i serien så här långt (och det kommer från någon som älskar alla böckerna i Theo och Ramona-serien)! Fast det är förstås svårt att slå Tillbaka till Pompeji." Wattpad/Fish-out-of-Water-5

Mördande foto. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
"Gud vilken rysare!" Wattpad/alejon03
"En av världens mest spännande och bästa böcker tycker jag!" Wattpad/arongustavsson
Staden på andra sidan Fjäderpennan. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
"Fantasyserien, Staden på andra sidan, utgör en härlig kontrast mot den historiska Theo och Ramonaserien. Kims fantasi är levande och man vet aldrig hur historien ska utveckla sig, eller vilka äventyr som väntar på nästa blad." Ingela Svensson
Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

1 kommentar:

  1. Grattis till en fin recension, desto mer värd när den kommer från ett barn! Jag får hålla med henne om att omslagsbilden ruskig, som sig bör.
    Kram
    Eva

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!