Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 28 maj 2017

Boktips Se upp med vad du önskar av Eva Swedemark

Se upp med vad du önskar av Eva Swedemark

Har du upptäckt Eva Swedemarks böcker ännu? Jag är ett stort fan och älskar hennes böcker. De tar dig med in i vardagslivet på ett lättsamt sätt. De är svåra att lägga ifrån sig och man vill bara läsa mer och mer och mer.

Se upp med vad du önskar är andra boken i De fyras gäng. En bok jag har längtat efter. När jag läste Om ni inte börjar leva gör jag slut skrattade jag mig igenom boken och kunde inte sluta prata om den när jag läst klart.

I den första boken försökte de fyra förverkliga sina drömmar. Den andra boken tar upp vad som händer när man lyckats. Sitter man och är nöjd med livet, eller letar man nya utmaningar och drömmar? En bok om vänskap där vännerna vågar säga ifrån, stöttar varandra i alla lägen och har en stark vänskap.

Älskar de äldre kvinnorna Mirre och Maggan som kliver in i berättelsen och blir en del av De fyras gäng, på ett mycket oväntat sätt.

En bok som berättar att livet inte är slut, oavsett ålder. Det gäller bara att göra något väsentligt av livet och våga fortsätta drömma!

Läs den och håll dina drömmar vid liv! Kanske du till och med kommer att förverkliga dem efter att ha läst den här boken?Den får fyra stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare


Copyright Kim M. Kimselius

Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.