Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 20 augusti 2017

Den täcker verkligen allt en kreativ person behöver tänka på

Den täcker verkligen allt en kreativ person behöver tänka på

Vi har fått många fina recensioner på 10 tips för att leva på din kreativitet. Det gläder oss, eftersom vi själva tycker att det är en av den bästa böcker vi har skrivit, Kristina Svensson, Lennart Guldbrandsson och jag, Kim M. Kimselius. Nu har författaren Karin Sallander läst boken och tyckt till. Nedan kan du läsa hennes recension.





10 tips för att leva på din kreativitet, av Kim M. Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson
"Detta är andra boken i serien Tre hattar. Precis som med tidigare böcker i serien, blir man inte besviken när man öppnar 10 tips och börjar läsa.
De tre författarna går igenom flera tips för dem som drömmer om att kunna arbeta med sin kreativa hobby. Råden som ges kan appliceras på skrivande och mycket mer än så, som t.ex. måleri, fotografi osv. Det täcker verkligen allt en kreativ person behöver tänka på för att kunna livnära sig på det. Hur man blir mer produktiv, hittar sin egen kreativa nisch, hanterar dåliga tider och marknadsför sig rätt är ett urval av saker som tas upp i boken. Författarna lyckas också belysa ämnet inkomst och ekonomi (som är det jag som kreativ person tycker är mest ointressant) så att läsaren vill veta mer.
Boken är intressant, lärorik och berättar om sitt ämne så att jag som läsare blir både lycklig och inspirerad av att läsa den. Rekommenderas till dem som har drömmen att leva på sitt författarskap, men även till konstnärer, fotografer etc. Läs den! Det kommer att visa att det inte alls är omöjligt att leva på ett kreativt yrke." Karin Sallander
 

Tack för de fina orden, Karin.

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.   


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!