Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 24 september 2017

Den gömda Inkastaden finns nu som ljudbok

Den gömda Inkastaden finns nu som ljudbok

Just nu känns det som om allt mitt arbete under de 20 år jag varit författare, äntligen börjar ge avkastning. Mycket händer liksom av sig själv. Det är många saker på gång, de delar jag med mig av ifall de blir verklighet.

Idag kan jag iallafall glädja alla er som älskar ljudböcker att Den gömda Inkastaden nu finns som ljudbok, inläst av Asta August. Det är Saga Egmont som ger ut mina böcker som ljudböcker. Tidigare har de gett ut Tillbaka till Pompeji som ljudbok, inläst av Linnea Stenbeck.

Den gömda Inkastaden
Det som börjar såsom en vanlig turistresa till den mytomspunna ruinstaden Machu Picchu, förvandlas i en handvändning till en kamp på liv och död för Theo och Ramona, när de av ödets nyck förflyttas tillbaka i tiden, till 1500-talet. Den tid då det starka Inkariket är i upplösning på grund av att conquistadorerna invaderat landet och dödar inkafolket på jakt efter gyllene skatter.
Av Inkahövdingen Inka Manco får Theo och Ramona ett, i deras ögon, omöjligt uppdrag. De inser snart att de har många fiender. Oräkneliga krafter är delaktiga i de händelser som kastar dem mellan hopp och förtvivlan. Ska de någonsin kunna ta sig levande tillbaka till sin egen tid?

Du kan lyssna på Den gömda Inkastaden på Storytel
Du kan lyssna på Den gömda Inkastaden på Nextory.
Än så länge har jag inte hittat den i någon av internetbutikerna, men självklart finns den på Adlibris och Bokus som pappersbok och e-bok. Det är bara en tidsfråga innan den kommer ut som ljudbok.

Tillbaka till Pompeji
Förskräckt stirrar Ramona på Theo, plötsligt är allt en mardröm.

Ramona är på skolresa till ruinstaden Pompeji. Hon mår dåligt av gipsavgjutningarna av dem som dött i vulkanutbrottet som utplånade staden. Hon sätter sig ner för att vila och somnar.

När Ramona plötsligt vaknar ser hon ett levande Pompeji. Ramona inser att hon blivit förflyttad i tiden till Pompeji, före vulkanutbrottet! Hon blir jätterädd. Hon vet att staden kommer att utplånas, alla människor kommer att dö, även hon och Theo om de inte tar sig därifrån i tid. Men hon vet inte när vulkanen kommer att förinta staden, om hundra år, om tio år eller om tio minuter.

Du kan lyssna på Tillbaka till Pompeji på Storytel
Du kan lyssna på Tillbaka till Pompeji på Nextory.
Tillbaka till Pompeji finns även som ljudbok hos internetbutikerna, till exempel Adlibris och Bokus,  samt som pappersbok och e-bok.

Inläsning av mina Theo och Ramonaböcker pågår för fullt hos Saga Egmont. När jag gick in på deras hemsida för att länka till dem hittade jag en rubrik med mitt namn på startsidan. Så kul! Ganska långt ner, men iallafall...

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se 


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!