Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 6 januari 2019

En riktigt välskriven bok 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär Rekommenderas varmt

En riktigt välskriven bok
10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär
Rekommenderas varmt

"Den är så mycket mer än de vanliga tipsen som man oftast får höra om och om igen som på ett magiskt sätt ska hjälpa dig inom bokbranschen" skriver Alexander Nilsson och höjer 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär till skyarna. Du kan läsa hela hans recension nedan. Han tackar även gästskribenterna för välskrivna artiklar. Ja, en bra bok helt enkelt. Blir oerhört glad för alla fina ord om boken.


"Först och främst, en ursäkt till författaren Kim M Kimselius eftersom detta var ett recension exemplar som jag fick så tidigt som i höstas och det är först nu som jag läst färdigt den. Och sedan, ett stort tack för alla frikostliga råd som ni författare delade med er av!

Den är en handbok, även om jag drar mig för att kalla den för handbok, för den är så mycket mer än de vanliga tipsen som man oftast får höra om och om igen som på ett magiskt sätt ska hjälpa dig inom bokbranschen. Författaren Kim M Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson har strålat samman, för att skriva en serie böcker tillsammans. Och jag, som läsare, är väldig tacksam för denna trio! 

De lämnar inget åt slumpen, säger det som det är och målar inte upp en fantasibild hur bokbranschen fungerar. Nej, de kommer med nyttig information om hur avtal mellan olika samarbetspartners funkar, intäkter och för- och nackdelarna med att arbeta med nära vänner! Rekommenderas varmt, även till er som inte planera att skriva en bok med någon annan!

Det var en riktigt välskriven bok, och det ska ni författare och alla gästskribenter få beröm för." 

Alexander Nilsson


Stort tack för alla dina fina ord, Alexander!

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, eller på ditt bibliotek, annars finns den hos samtliga internetbokhandlare, till exempel Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln.

Kramisar från Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!