Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 3 juni 2015

Jag söker tio läsare till Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde

 Jag söker tio läsare till Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde,
vill du bli en av dem?Nu kommer tredje boken i serien Theo- och Ramonaäventyr, Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde. Den här gången håller de sig på hemmaplan och får ta del av Sandby borgs intressanta öde.

Jag skulle vilja hitta tio personer som vill läsa boken direkt den har kommit från tryckeriet. Helst ska du ha läst mina andra böcker, men det är inget krav.

Däremot är kravet att du ska recensera boken så snart som möjligt, senast inom två månader från det du får den, och lägga ut din recension på Goodreads, Boktipset, och Bokus, samt mejla mig recensionen.

Har du dessutom en egen blogg där du berättar om boken, lägger ut recensionen på Twitter, Facebook, Instagram och Pinterest, är det ytterligare ett plus, men inget krav för att du ska få ett läsexemplar. För att recensera boken på ovannämnda sajter måste du vara medlem på varje sajt, det är helt kostnadsfritt och är lätt att bli.

Om du känner att du vill göra den motprestationen mot att jag sänder dig ett gratisexemplar av Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde ska du mejla mig på Kim M Kimselius. Klicka på mitt namn så får du mejladressen.

Du kan inte anmäla ditt intresse här i bloggen, eller på någon annan sajt, anmälningen kan bara ske per mejl till mig. För att du ska få vara med vid utlottningen av de tio böckerna, måste du även skriva din adress i mejlet. Berätta också om du har läst någon av mina tidigare böcker, om du har en bokblogg, ja helt enkelt lite om dig själv.
 
Baksidestext till Sveriges Pompeji - Sandby borgs öde:
En av Ölands fornborgar, Sandby borg, hittades 2010. Här fanns både skatter och mänskliga skelett. Theo och Ramona tillbringar en tid på den arkeologiska utgrävningen. Genom fynden förstår de att borgens invånare har mött ett hemskt öde. Med hjälp av Månstenen reser de tillbaka i tiden för att rädda borgens invånare. Ondskefulla krafter har redan satt händelserna i rullning och slår till med full kraft när de båda vännerna anländer till det förflutna.

Vågornas brus överröstades av stridslarmet. Kvinnor och barn skrek, järn slogs mot järn när folket i borgen försökte försvara sig. De anfallande männen vrålade sina stridsrop när de gick till angrepp mot de försvarslösa invånarna.Nå, vad väntar du på? Det är bara att mejla Kim M Kimselius för att bli en av dem tio som får läsa boken allra först.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina drygt 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

2 kommentarer:

  1. Hej Västmanländskan

    Kul! Glöm inte mejla mig och anmäla ditt intresse där!

    Kram Kim :-D

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!