Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 6 september 2016

Att skriva med glädje andra tryckningen

Att skriva med glädje andra tryckningen
Att skriva med glädje, min första handbok i skrivandets konst, har varit slut ett bra tag. Jag har fått massor av mejl och brev om boken. Förfrågningar om hur personerna kan få tag i boken. Idag kom den från tryckeriet. Jag är rufsig i håret, omålad, men otrolig glad över att hålla Att skriva med glädje i handen igen. Den här boken betyder mycket för mig. Den har fått jättefina recensioner och när den släpptes första gången på Bokmässan i Göteborg 2012 var det strykande åtgång på boken. Folk bara slet till sig boken och vi sålde slut på den.

Nuförtiden åker alla böcker direkt till Förlagssystem i Falun, varifrån böckerna skickas ut till bokhandlare och nätbutiker. Men nu är det snart bokmässa, dit fraktar vi böckerna själva och får därför lämning av bokpaket hem till oss. Tre sådana här stora kartonger med Att skriva med glädje och Att hitta glädje i skrivandet kom hem till oss idag.

Jag kunde knappt bärga mig innan jag fick slita upp kartongen och hålla boken i handen. Lika njutbart som om det var första gången jag såg den.

Nu väntar jag på fler titlar den här veckan: Färgargårdens andar (som jag trodde skulle komma idag), 10 misstag författare gör, Döden på Island och Det osynliga folket på Island. Sedan är årets böcker kompletta, tillsammans med vårens två böcker: Staden på andra sidan Fjäderpennan och Mördande foto.

Inget är som väntans tider, fast just nu känns det olidligt, eftersom jag är nervös att böckerna inte kommer den här veckan.

Har du sett att jag lottar ut biljetter till Bokmässan, både entrébiljetter och seminaribiljetter?

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius 

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs till sommaren för mig, Kim M Kimselius?
Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans för mig?

Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. 

Här ser du mina skrivböcker:
Att hitta glädje i skrivandet, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.  Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.

"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren


Att skriva med glädje, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok. Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.
"Det är en ovanligt inspirerande bok. Så fort du släpper den går du direkt till datorn och börjar skriva själv. Därför att lusten blir SÅ stor efter att ha läst i denna bok att du helt enkelt inte vill göra något annat än att skriva!" Helena Milton

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Jag med några av mina drygt 40 böcker.  Foto Bertil Knoester

Inga kommentarer: