Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 21 februari 2010

Magisk gräns...

Det verkar som om min blogg nått någon "magisk gräns", för när jag till min glädje såg att jag hade haft 6.000 besökare så POFF försvann räkneverket! Och jag som inte hittar tillbaka till sidan där jag lade in räkneverk. Någon som vet var jag hittar en sådan länk? Helst ska det vara en annan än den jag redan har haft, eftersom den tydligen inte fungerade så bra.

Om ni undrar över dagens foto så kan jag berätta att det kom en ljuvligt brev, vacker teckning på framsidan av kuvertet och inuti låg det ett litet paket med den här ljuvliga presenten. Det är en egenhändigt tillverkad kylskåpsmagnet och så söt. Presenten sitter nu på mitt kylskåp, så jag kan njuta av den varje dag.

Med anledning av gårdagens blogg där jag berättade om Backaboken fick jag en kommentar om en annan blogg som hade recenserat en av mina böcker. Tyvärr gick det inte att kommentera på den bloggen. Men här är i alla fall LÄNKEN TILL BLOGGEN. Hoppas att denna länk syns klart och tydligt nu när jag har gjort länkhänvisningen med stora bokstäver och fet stil.

Hör gärna av dig om du har hittat fler sidor där mina böcker har blivit recenserade. Och jag vill väldigt, väldigt gärna att någon hör av sig angående ett räkneverk till min blogg. De två senaste veckorna har jag haft mellan 700-1000 besökare/vecka. Är ju nyfiken på att se om detsamma gäller kommande vecka.

Kramisar Kim