Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med över 40 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare och föreläsare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 21 februari 2010

Magisk gräns...

Det verkar som om min blogg nått någon "magisk gräns", för när jag till min glädje såg att jag hade haft 6.000 besökare så POFF försvann räkneverket! Och jag som inte hittar tillbaka till sidan där jag lade in räkneverk. Någon som vet var jag hittar en sådan länk? Helst ska det vara en annan än den jag redan har haft, eftersom den tydligen inte fungerade så bra.

Om ni undrar över dagens foto så kan jag berätta att det kom en ljuvligt brev, vacker teckning på framsidan av kuvertet och inuti låg det ett litet paket med den här ljuvliga presenten. Det är en egenhändigt tillverkad kylskåpsmagnet och så söt. Presenten sitter nu på mitt kylskåp, så jag kan njuta av den varje dag.

Med anledning av gårdagens blogg där jag berättade om Backaboken fick jag en kommentar om en annan blogg som hade recenserat en av mina böcker. Tyvärr gick det inte att kommentera på den bloggen. Men här är i alla fall LÄNKEN TILL BLOGGEN. Hoppas att denna länk syns klart och tydligt nu när jag har gjort länkhänvisningen med stora bokstäver och fet stil.

Hör gärna av dig om du har hittat fler sidor där mina böcker har blivit recenserade. Och jag vill väldigt, väldigt gärna att någon hör av sig angående ett räkneverk till min blogg. De två senaste veckorna har jag haft mellan 700-1000 besökare/vecka. Är ju nyfiken på att se om detsamma gäller kommande vecka.

Kramisar Kim

4 kommentarer:

Kimselius sa...

Hej igen

Vill bara kommentera att hjälpen kom direkt och nu finns det återigen räkneverk på sidan. Få se om det här fungerar bättre och inte slutar fungera när det når en viss siffra...

kramisar Kim

in-knit sa...

Är det verkligen bara jag som inte kan se länkarna? Är det mig eller min dator det är fel på?
Ser dem som ett tomrum fram till jag sätter muspekaren där! Då syns de tydligt!
Jaja, jag misstänker att de finns där och letar upp dem!
Kramizar

Evas värld sa...

Kim! Jag använder Stat Counter, du kommer säkert dit via länken på min sida. Den är jättekul, man ser i vilka länder de läser ens blogg, det finns en massa rolig statistik och diagram man kan fördjupa sig i om man vill det, annars pålitliga tittarsiffror!

Kimselius sa...

Hej Ingrid

Det är ingen annan som har sagt något. Nu lade jag länkarna med STORA BOKSTÄVER för att de skulle synas ännu lättare. Ser du dem ändå inte?

Är det någon annan som har samma problem som Ingrid och inte ser länkarna?

Kramisar Kim


Hej Eva

State Counter låter kul. Fick tips om ett annat räkneverk som jag har lagt in. Idag låg plötsligt det gamla räkneverket där igen, med lägre siffror än när det försvann. Knäppt! Ska kika på State Counter. Tack för tipset.

Kramisar Kim