Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 3 september 2010

Föreläsning Björsareds skola Göteborg

Idag har jag rest från Blekinge till Göteborg, för att föreläsa i mitt barnbarn Fridas skola i Björsared.

Det var roligt att få se Fridas skola och möta hennes klasskamrater och jag förstod att Frida hade talat mycket om mitt besök, för barnen var väldigt entusiastiska.

Hade tänkt ta foton av barnen, men glömde av det, för det var väldigt intensivt. Så det fick bli en bild på mig och Frida istället när vi kommit hem.

Här i Göteborg är det ljuvligt väder, något jag inte är van vid, för här regnar det nästan jämnt. Det är i alla fall så jag minns min uppväxt i Göteborg.

Imorgon ska jag till Alingsås och signera. Då följer Frida med. Hon hoppas på att tidningen ska komma och intervjua mig så att hon får komma i tidningen tillsammans med mig. Det känns härligt när barnbarnet är så stolt över sin farmor, författaren. Frida berättade för alla sina klasskamrater att hon också ska bli författare när hon blir stor. Ska bli kul att se hur det blir med den saken.

Ha en skön helg, har ni vägarna förbi Alingsås i morgon hittar ni mig på Barnbokshandeln Balthazar 12.00-14.00. Hoppas vi ses!

Kramisar Kim

4 kommentarer:

  1. Vad kul. En gång för 8 år sedan så ställde jag upp på en liknande sak. Min bonusbror ville nämligen att jag skulle komma och prata om Australien för hans klass. Det var i en lantskola och hans fröken var väldigt respektingivande så när hon spände ögonen i dem och sa -Ställ er på rad, NU! Så gjorde jag oxå det brevid min bonusbror ;) Då log hon och sa att jag kunde stå med henne.

    Hoppas tidningen kommer så Frida får vara med :-)

    Kram och ha en skön helg du med.

    SvaraRadera
  2. Vad kul att föreläsa för ett så gulligt och entusiastiskt barnbarn!Vid vår boksignering i Östersund var Annicas lille Edvin, sju år, med. Han såg sig nog som medförfattare och satt stolt mellan Annica och mig när vi skrev i böckerna.

    SvaraRadera
  3. Så mysigt att få föreläsa i barnbarnets skola! Och vad roligt att hon är så stolt över dig!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Så kul för både dig och Frida! Men också för skolbarnen!

    Fin bild på er tillsammans!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!