Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med närmare 50 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 28 november 2011

Grattis! Du vann en bok!

Förra veckan berättade jag att jag ville lotta ut en bok, eftersom mina bloggbesökare hade överstigit 100.000. Något jag tyckte var värt att fira med de som läser min blogg. (Nu har siffran stigit till över 103.000!)

Det var några stycken som skriv i kommentarsfältet och gärna ville vara med på utlottningen. Jag skrev upp varje persons namn på en papperslapp som jag noggrant vek ihop. Därefter lät jag min man Jan dra vinnaren för att det inte skulle bli fel.

Egentligen skulle jag vilja ge er alla en bok, eftersom ni har skrivit så fina kommentarer. Men tyvärr gällde det bara en enda bok den här gången. Men du som brukar följa min blogg vet att jag rätt som det är lottar ut en bok, så det är bara att hänga kvar.

Innan jag berättar vem den lyckliga vinnaren blev vill jag besvara alla era fina kommentarer:

Tack Trillingnöten för alla dina fina ord. Blir så glad över att du tycker så mycket om min blogg. Tack!

Härligt att läsa din motivering Helena Milton. Blir mycket glad för att du tror böckerna är RIKTIGT BRA eftersom du tycker jag skriver så bra här på bloggen. Tack!

Härlig kommentar Mångmamma! Blir glad över alla dina fina ord om mina böcker och min blogg. Nästa gång du passerar en magisk gräns på din blogg kanske du också gör något extra av det. Tack för din fina kommentar!

Hej Lotta. Lovar dig en stor upplevelse om du läser någon av mina böcker om andra världskriget: På liv och död i andra världskrigets skugga och På flykt från andra världskrigets fasa. Har fått mycket fina omdömen om båda böckerna. Om jag kan slå Elsa Morante vet jag inte, eftersom jag inte har läst hennes böcker. Tack för att du tog dig tid att skriva här på min blogg!

Hej Marilin. Tror säkert din trettonåring skulle sluka alla mina böcker och du skulle ha lika stort nöje av dem. Blir glad för dina fina ord, tack!

Tack för dina fina ord Hanna, som du tog dig tid att skriva även om du inte ville delta i utlottningen eftersom du redan hade böckerna.

Hej Anna, oj, vad mycket beröm du ger mig och mina böcker. Tack! Blir mycket glad för dina ord. Nästa år ska jag försöka komma upp till Stockholm och signera. Kanske ses vi då?

Kul att höra att du gillar inläggen om mina hundar Tereseh. Förstår att du slukar inläggen om skrivprocessen eftersom du skriver själv. Tack för dina fina ord!

Hej Marina, kul att du deltog i utlottningen. Ser fram emot att träffa dig i Singapore. Förstår att du tyckte om På flykt från andra världskrigets fasa eftersom du nu vill läsa På liv och död i andra världskrigets skugga!

Hej Tilda. Åh, vad glad jag blir när du berättar att du har haft användning av min bok i historia! Jätteroligt att höra. Kul att höra att du tycker om bloggen också!

Visst är det okej att du länkat till min blogg och lånat bilder härifrån Annelie! Tack för alla dina fina ord. Skrattade när du berättade att du ännu inte hade läst någon av mina böcker. Kanske vi ses under någon av mina signeringar nere i Skåne nu innan jul. För jag tror det är där du bor, eller?

Hej Joanna. Kul att du hittade hit till min blogg och tyckte om den. Tänk att vi hade bokutlottningar samtidigt! Vilket sammanträffande!

Tack Jenny för alla dina fina ord om min blogg och mina böcker. Blir mycket, mycket glad för allt positivt du skriver. Tack!

Hej Jessica. Mycket roligt att du skriver att du tycker om mina små berättelser, eftersom jag tycker väldigt mycket om att skriva dem! Tack för alla fina ord!

Ja, det där var svaren till dem som hade skrivit och ville delta i utlottningen. Nå, vem blev då vinnaren?

Det blev Trillingnöten. Den skrynkliga lappen med hennes namn ligger uppvikt bredvid tangentbordet. Grattis Trillingnöten. Om du skriver ett meddelande till mig på Facebook och lämnar din adress så skickar jag dig en signerad bok nästa vecka.

Ett stort tack till alla er andra som deltog i utlottningen och skrev så fint om min blogg och mina böcker. Fortsätt följ bloggen, så du inte missar nästa utlottning!

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se

8 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Men åh vad kul!! :) Tackar! Jag ser mycket mycket fram emot att få läsa boken! Jag har tyvärr inte Facebook, men jag mailar, om det är okej? Jag kanske är den enda i Sverige som inte har Facebook nu förtiden :)

Kim M. Kimselius sa...

Hej Trillingnöten
Nejdå, du är inte den enda som ännu inte har facebook. Det är helt okej att maila mig!
Grattis till vinsten!
Kram Kim

franziengland sa...

Grattis till Trillingnöten som jag ju vet är en trogen bloggläsare. Jättekul att hon hade tur med lotten!!!

Kim M. Kimselius sa...

Hej Ingrid
Du är så härlig som unnar dina medmänniskor glädje!
Kram Kim

franziengland sa...

Ja det gör jag verkligen! Jag tror på ringar på vattnet och att det totalt gör livet bättre för oss allihop! Ju flera glada människor jag kan få runt omkring mig, desto bättre!

Anneli sa...

Vad kul! Grattis Trillingnöten! Och du, jag har inte heller något konto på Facebook :)

Själv hoppas jag på tur nästa gång och att vi ska ses på någon signering snart :)
Kram!

Kim M. Kimselius sa...

Hej Ingrid
Precis så där tänker jag också! Försöker alltid sprida glädje och positivitet omkring mig.
Kram Kim

Hej Anneli
Ja, fortsätt bara kika in på min blogg Anneli. Du har ju varit här länge, så snart kanske du har turen att vinna också!
Kram Kim

franziengland sa...

Det lyckas du bra med!