Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 19 november 2017

Kod 513 av Jeanette Bergenstav

Kod 513 av Jeanette Bergenstav


Det märks att Jeanette Bergenstav är van vid hundar och hundträning. Med enkla medel skildrar hon samspelet mellan hund och människa. Jag älskade första boken Vargskräck.  Kod 513 är snäppet bättre. Det är en oerhört spännande bok, det går inte att sluta läsa. Älskar man hundar är serien Flingan och flocken ett måste. Den perfekta boken för alla hundälskare.

Bitvis är boken så spännande och läskig att jag knappt vågar läsa vidare. Mycket för att det då handlar om hundar som har det svårt och jag älskar hundar. En riktigt fullträff! Läs den!

Hero och husse Erik hålls fångna och husse skickar iväg Hero för att hämta hjälp. Hunden gör allt för sin husse, till och med simmar mellan öarna i iskallt vatten, men det är något som övergår hans förmåga och mitt ute i sundet försvinner han.


Collien Heros husse är spårlöst försvunnen. Är det någon som håller honom fången? Och i så fall varför? Vad är det som pågår i de mörka grottgångarna ute på Björkö? Vilka är de hotfulla männen i svarta huvor? Och vad betyder Kod 513?

När Flingan Fjällström och hennes bror Theo hjälper en vän, dras de in i en härva av mörka hemligheter och dramatiska händelser. Tillsammans med pudeln Buffy, varghunden Aztor och de andra hundarna i flocken gör de allt för att avslöja sanningen. Innan det är för sent.




Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 50 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!