Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 12 december 2018

Tre hattar skriver inspirerande och entusiastiskt

Tre hattar skriver inspirerande och entusiastiskt 

10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär är tredje boken jag, Kim M Kimselius, skriver tillsammans med Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson. Fler böcker ska det bli.

Våra böcker vänder sig både till författare och andra kreativa personer. Vi är alla tre supernöjda med den här boken. Därför var det extra roligt att få ett fint omdöme om boken av BTJ, lite som en julklapp i förskott. Jippi!

"Tre hattar skriver inspirerande och entusiastiskt och kan ge vägledning till skribenter som vill lämna skrivandets ensamhet och ”lyfta” sin karriär. De tydliga kapitelrubrikerna gör att man lätt kan identifiera det man är intresserad av, utan att läsa från pärm till pärm."


Lektör Jonas Herrlin i BTJ-häfte nr 3, 2019.


Andra omdömen om 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär:
"Jag vill ha en kreativ karriär som författare och tar gärna till mig tips och råd om hur man kan ha nytta av samarbete med andra kreativa själar. Det jag hoppas på är att finna några trevliga och utvecklande vägar framåt för min egen kreativa verksamhet. Boken i sig är ett resultat av ett lyckat samarbete mellan författare. Tre hattar består av Kim M. Kimselius, Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson. Skrivarteamet har tidigare i samma serie släppt böckerna ”10 misstag författare gör” och ”10 tips för att leva på din kreativitet”. I den senaste boken bjuder de på rikligt med egna erfarenheter av både framgångsrikt och misslyckat samarbete. ”10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär” innehåller ett rikt smörgårdsbord av tips och uppslag för hur man kan åstadkomma lyckade samarbeten. Bland de bidragande gästskribenterna i boken märks bland andra Sofi Poulsen och Christina Gustavson. Jag ser ”10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär” som ett uppslagsverk och ämnar prova på ett mindre antal av de samarbetsformer som nämns och sedan berätta om hur det fungerar för mig. I övrigt uppskattar jag att boken även behandlar negativa aspekter av samarbete och påpekar att inte alla människor trivs med att samarbeta, det är ok att vara en ensamvarg också. Samarbete ska inte vara ett tvång utan något som berikar verksamheten." Petronella Simonsbacka


"Jag tycker om att ni har olika erfarenheter. Tipsen i de olika kapitlen är användbara. Känns som det kommer att bli en bok med många postitlappar, vikningar och anteckningar i. En bok man kommer att ha nytta av som uppslagsverk inom samarbete och andra tänkvärda ord/tips för ett lyckat samarbete. Även för andra grupper än författare kan jag rekommendera denna bok. Ger boken en 4." Pia Hansen

Baksidestext till 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karrär

Känns det ensamt i ditt kreativa yrke? Saknar du någon att bolla dina idéer med? Kanske är samarbete något för dig?

I den här boken får du goda råd av tre proffs, med sammanlagt 40 års erfarenhet av bokbranschen och egen erfarenhet av samarbete. Författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson avslöjar de hemliga knepen för att samarbeta på ett positivt sätt och nå nya framgångar.

Förstår du hur glad jag är över alla fina ord. BTJ:s recension är något man väntar på och ser fram emot. Det är inte alla böcker som blir recenserade, så bara det är ett bra betyg.

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek. Den finns också hos samtliga nätbokhandlare, till exempel Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln.

Hoppas du läser boken och hör av dig för att berätta vad du tycker om den!

Kram från Äventyrsförfattaren Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!