Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 26 september 2009

Kimselius är på Bokmässan 26 september 2009


Egentligen borde jag sova och vila inför den här dagen, som jag vet alltid är hektisk. Men alltför många intryck och positiva kommentarer och underbara möten snurrar runt i huvudet på mig. Det går inte att sova.

Alla de andra i min monter sa igår: "Imorgon har du rätt att ta sovmorgon Kim!" Vad skönt, tänkte jag, eftersom jag skulle iväg på middagen på Börsen. Men vem kan sova när en ny spännande dag ligger framför med nya möten, nya intryck och alla fans som kommer. Kan knappt vänta. Ännu är mässan inte öppnad, men jag är beredd och bara väntar på att få gå ned och sätta igång. Kanske hinner jag spela in ännu ett inslag från mässan till YouTube, eller så går jag bara runt och tittar i de andra montrarna, för det har jag inte hunnit göra ännu.

Så mycket spännande ligger framför mig, inte bara här på bokmässan, utan under hela hösten. Just nu är livet jättekul, intensivt, roligt och positivt.

Längtar efter en riktigt lång, härlig skogspromenad med hundarna... Får väl ta en promenad runt montrarna på mässan istället. Nu öppnar de strax för frukost så jag ska göra mig klar och gå ned och äta min havregrynsgröt som får mig att klara av dagen som väntar.

Kramisar från Kim (Bilden föreställer trappan in till Börsen i Göteborg. Hela byggnaden var lika stilig.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!