Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 7 februari 2010

44.900 träffar på Google

YES! Så här glad blir jag när jag sökte på mitt namn och fick 44.900 träffar på Google idag.

Minns fortfarande första gången jag sökte på mitt namn och fick 40 träffar. Det tyckte jag var häftigt och stort. Lite skillnad mot dagens siffra.

Våren 2009 var jag uppe i 83.000 träffar när min bok Snapphaneresan släpptes här i Sverige och min bok Tillbaka till Pompeji släpptes i Spanien, Sydamerika, USA och Norge.

Med andra ord har jag varit uppe i högre siffror, men det var för en kort period. Jag hoppas att dagens siffror håller i sig och eventuellt stegras.

Kan förstå att 44.900 träffar bara är småpotatis för många av mina författarkollegor, för mig är det stort.

Bläddrade mig igenom en del av sökträffarna och blev överraskad över att så många har tipsat om mina böcker. Samtliga inlägg som jag läste har höjt böckerna till skyarna, tyckt att de "ägt" "är grymma" "är bäst" "inte går att lägga ifrån sig".

Äsch, allt det här låter som skryt nu när jag läser igenom texten, men det är det inte, jag är bara så otroligt glad att mitt skrivande ger utdelning. Att fler och fler läsare upptäcker böckerna och fängslas av dem. För på så sätt har de också fått i sig en hel del nya historiska kunskaper som de förhoppningsvis kommer att bära med sig genom livet. Och kanske, kanske har jag också lyckats inspirera dem till att älska orden lika mycket som jag gör.

Skrev riktigt mycket igår och efter att ha läst så mycket berömmande ord idag har jag blivit riktigt riktigt skrivsugen. Vi hörs om ett tag.

Kramisar från Kim

4 kommentarer:

 1. Och i vår är det dags för ett nytt tillfälle att bli ännu hetare på nätet. Du hänger väl på ? Skulle ev vilja använda din story lite. Du kör ju verkligen hårt, och helt rätt, på nätet.

  SvaraRadera
 2. Hittar inte din skrivpuff idag - Fantasi. På vilken blogg/var ligger den?

  SvaraRadera
 3. Hej Kimseliusfan: Ja, det tycker jag också.

  Hej Jocke: Blev väldigt inspirerad av mitt möte med dig på bokmässan och jobbar på för fullt. Går kurs för Johanna Wistrand för att lära mig mer. Visst kommer jag på din kurs! Helt okej om du vill använda mig som exempel. Kul att höra att du tycker jag satsar rätt. Tack!

  Escargot: Missförstod nog utmaningen, trodde det bara gällde ett ord... Ingen blogg till Fantasi, ledsen för missförståndet.

  Kramisar till er alla från Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!