Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 18 februari 2010

Nu har boken kommit från tryckeriet!

Kimberlie - Ett nytt liv har kommit från tryckeriet och jag har fått ställa ännu en bok till min samling i bokhyllan. En underbar känsla!

Jag har öppnat boken, bläddrat i den, luktat på den och blivit sugen på att läsa den. Dessutom är jag mycket frestad att börja på tredje boken om Kimberlie och Andy, men jag måste hålla mig. Det är två nya böcker, "Boudicas strid mot Romarna" samt "Theos Pompeji", som ska vara färdiga innan jag får umgås med mina vänner på Nya Zeeland, Kimberlie och Andy, igen.

Om allt går som planerat ska jag läsa något/några kapitel ur den nya boken i helgen och lägga ut som filmklipp på YouTube. Håll utkik på YouTube. Har ni missat de andra böckerna jag har läst in tidigare är det bara att klicka på länken.

Nu ligger det mängder av beställningar från bokhandlarna. Nu ska det faktureras, packas och beställas hämtning. Men allra först ska vinnaren av Kimberlieboken få sin bok. Den går iväg imorgon. Ni andra får ge er till tåls till den 1 mars, då det är tänkt att alla bokhandlarna ska ha hunnit få böckerna. Fråga efter boken om du inte hittar den i butiken, boken kanske är på väg, eller så har butiken glömt lägga in sin beställning.

Det skulle vara jättekul om ni hörde av er och berättade vad ni tyckte om den andra boken i Kimberlieserien. Ser fram emot att höra av er!

Kramisar Kim

3 kommentarer:

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!