Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

måndag 9 maj 2011

Min faster Titti, R.I.P.

Har just nåtts av sorgebudet att min kära faster Titti somnat in för en stund sedan.
Ja, egentligen heter hon Ingrid, men har kallats Titti så länge jag minns. Vi  har känt varandra hela livet och träffats ofta.

Ända sedan jag slog igenom med min debutbok har faster Titti kommit varje år till bokmässan för att träffa mig.
Hon har berättat hur stolt hon har varit över mig och jag har talat om för henne hur stolt jag har varit över henne, att få ha just hennes som min faster. Ett år var hon även på bokmässan för att hon själv fanns med i en bok. Hon och min andra faster, Elvy, hade fått vara fotomodeller för en bok och det kan jag mycket väl förstå eftersom de båda är otroligt vackra för sin ålder.
En av höjdpunkterna på Bokmässan i Göteborg har för mig varit när faster Titti kommit och besökt mig. I höst kommer det att kännas väldigt tomt när jag inte kan skratta tillsammans med min faster, utbyta minnen, eller bara få en go kram.

Sist jag träffade min faster såg hon ut att ha åldrats väldigt mycket, väldigt fort på bara en månad. När jag visade fotot på henne för min far sa han "Det där är inte min syster". Ingen av oss visste då hur sjuk hon var, inte ens min faster.

Nu är hon borta och livet har blivit lite tystare...

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst.

11 kommentarer:

 1. Styrkekramar i massor
  Tänk på att hon säkert kommer och besöker dig när hon stabiliserat sig i den andra världen, så ni ses snart igen.

  SvaraRadera
 2. Jag blir verkligen bestört av att höra att din faster har gått ur tiden. Av den beskrivningen som du ger var hon uppenbarligen en väldigt levande och varm människa! Jag förstår att du kommer att sakna henne. Bevara hennes fina minne i ditt hjärta. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag beklagar Kim, det är så oerhört ledsamt när sjukdomar rycker bort våra nära och kära.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. jag beklagar din sorg - och gläds åt dina goda minnen!

  SvaraRadera
 5. Det blir tomt när någon runt omkring lämnar oss. Vad fint av henne att besöka dig vid olika evenemang och visst, hon ser så himla snygg ut på bilderna.

  Det är fint att kunna berätta för varandra att man uppskattar varandra och är stolt över den andre. Ibland är vi nog lite för sparsamma med att ge beröm och uppskattning till andra.

  Tack för att du delade med dig! Skickar dig en stor bamsekram!

  SvaraRadera
 6. Vilken tråkig nyhet Kim! Jag är verkligen ledsen för din och din familjs skull. En präst sa en gång att "det är skillnad på att sörja och att sakna". Det ligger mycket i det tycker jag. Han menade att vi inte ska sörja en gammal människa som dör och har haft ett bra liv, men att det är naturligt att sakna dem.
  Ta hand om er! Stor kram! Ingrid

  SvaraRadera
 7. Vad tråkigt! Jag förstår att det har blivit tystare för dig nu.
  Kramar!

  SvaraRadera
 8. Hej Anita, Trillingnöten, Helena, Nina, Margareta, Katarina, Ingrid och Annelie. Är mycket tacksam för allt ni har skrivit, era ord värmer. Skönt att ni finns!
  Kramar till er alla från Kim

  SvaraRadera
 9. Förstår att du är ledsen. I min värld är det också för många dödsfall just nu. Begravning på onsdag om en vecka. Tungt, tungt. Vi får tänka på varandra och skicka energi, så går det lite lättare. Varma hälsningar, Peter

  SvaraRadera
 10. Peter, det känns som om vi har nått en punkt i livet då många av våra nära och kära försvinner ifrån oss. Sänder lite stöd och varma tankar. Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!