Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 18 september 2011

Vill du ha en gratisbiljett till Bokmässan i Göteborg 22-25 september?

Om du har tänkt gå till Bokmässan i Göteborg har du nu chans att få en gratis inträdesbiljett, värde 200 kronor. För idag tänkte jag lotta ut några inträdesbiljetter till bokmässan!

Dessutom ger jag även bort seminariebiljetter, värde 550 kronor.

Skriv en liten kommentar här på min blogg, så kanske just DU har tur att få någon av biljetterna. Skriv även vilken av biljetterna du helst av allt vill ha.

Eftersom tiden är knapp är jag tacksam om du även mailar mig din postadress så att vi kan posta biljetten till dig imorgon. Mailadressen hittar du på www.kimselius.se under Kontakt. Du har tid på dig till 24.00 idag!

Vinnarna meddelas här i detta blogginlägg imorgon bitti!

Lycka till!

Ha en skön söndag! Kanske ses vi på bokmässan i min monter B09:20?

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se

28 kommentarer:

 1. Vilken kanonbra utlottning! Nu har jag inte tänkt vara med i lottdragningen eftersom det blir lite körigt att hinna i tid... men nästa år så!

  SvaraRadera
 2. Hej Kim! Kul idé med biljettutlottning. Tyvärr har jag i min vanliga klantighet planerat in annat under bokmässans helg i år igen. Jag lär erkänna att jag tappat kollen på dina böcker ett tag nu och ser att du skrivit ett helt drös sedan senast! Hoppas allt är väl med dig och hundarna och familjen!
  Varma hälsningar och många kramar/ Elin "Silverspegel" Eriksson

  SvaraRadera
 3. Åh, jag vill jättegärna vinna en inträdesbiljett! Jag ska dit både fredag och lördag, så det vore super att få gå in gratis en av dagarna :-)

  Kram, Maria Tomsby

  SvaraRadera
 4. Och självklart vill jag träffa dig där också :-)
  Kram, kram

  SvaraRadera
 5. Åh, jag vill verkligen ha bådadera! Men om jag måste välja, så blir det seminariebiljetten eftersom ekonomin är lite ansträngd. Jag håller tummarna allt vad jag kan för att vinna!! Mailadress: info@berghemforlag.se

  SvaraRadera
 6. Hejsan Kim!
  Jag skulle jättegärna vilja ha en entrebiljett, för då har jag gratis inträde båda dagarna. Jag vann ju en entrebiljett förra veckan.
  Som fattig arbetslös gräver resan ett stort hål i min kassa, men jag tänkte få träffa dig och de andra IRL och köpa en bok med din signatur.
  Hoppas på på tur .
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jag ska ÄNTLIGEN till bokmässan. Det har tagit mig ett par år att tajma ihop rätt helg och ledighet, och haka på en kompis som också ska dit.
  Klart att jag skulle bli glad av en gratisbiljett till helgen.:-)

  SvaraRadera
 8. Hej Kim!

  Jag kommer till bokmässan och lägger bra mycket hellre dom 200 kronorna på ett exemplar av din bok än på tråkig entreavgift!

  SvaraRadera
 9. Hej Kim!
  Vilken fin utlottning!
  Jag är på bokmässan för att inspireras av författare, deras tips och stämningen på mässan. Jag vill lära mig så mycket jag bara kan och därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna seminariebiljett =)
  Hoppas vi ses på mässan!
  /Emmelie

  SvaraRadera
 10. Vilken rolig utlottning!
  Jag vill gärna vinna en entrebiljett. Ska dit på söndag och ta en paus från uppackandet efter flytten =)

  Vi syns!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Secken grej! som Kâl skulle sagt.
  Jag ska till Bokmässan och jag skulle helst vilja vinna seminariebiljetten. Det finns så många härliga och intressanta seminarier och det är så skönt att sitta i en stor tyst sal bland en massa själsfränder och lyssna på kloka människor. Det är inte så ofta det ges tillfälle till det nu för tiden.
  Vi ses på Bokmässan!

  SvaraRadera
 12. Hej ! Trevligt få vara med i en utlottning, ska besöka bokmässan lördag o söndag- ska vandra runt och skaffa nya bekanta, allt från trängseln kring etablerade författare till stillnaden i "rum för poesi" lasse b

  SvaraRadera
 13. Hej Kim

  Vad otroligt fint av dig!

  Tänk att kunna vinna en biljett till Bok- och biblioteksmässan.

  Ska dit och på lördag med en god vän och bl.a kolla in vad de har
  för trevliga böcker i Svenska som andraspråk för mina goa elever
  på Bodaskolan. Skulle vara toppen om man vann!

  Vi kanske ses på lördag.

  SvaraRadera
 14. Jag är självklart också intresserad av att vinna en biljett! Gärna en seminariebiljett, då jag aldrig varit på ett seminarie på bokmässan förut.

  Sofie Trinh Johansson
  Granvägen 34
  43233 Varberg

  SvaraRadera
 15. o jaaaaaag! Jag har ingen biljett o vill komma in lör o sön. Å snällllla. Jag ska vara i en monter nära dig förresten :) Kul!

  SvaraRadera
 16. ... och jag tar gärna en seminariebiljett för det har jag aldrig varit på, men entrebiljett lör el sön går oxå bra. Så tacksam så. :)

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Det vore som sagt spännande att gå på seminarium, det har jag inte heller gjort förut och att upptäcka sådant man aldrig skulle gjort annars är precis det jag gillar med bokmässan. Vänliga hälsningar T. Silverbåge, knektev. 46, 433 69 Sävedalen

  SvaraRadera
 18. Hej!
  Det vore som sagt spännande att gå på seminarium, det har jag inte heller gjort förut och att upptäcka sådant man aldrig skulle gjort annars är precis det jag gillar med bokmässan. Vänliga hälsningar T. Silverbåge, knektev. 46, 433 69 Sävedalen

  SvaraRadera
 19. Hej!

  Jag har aldrig varit till Bokmässan ?!:(

  Det vore Kul att vinna en biljett till Bokmässan i år!!!

  Hoppas Vi ses!
  Gillar dina böcker!

  SvaraRadera
 20. Hej,
  Skulle verkligen vara jätteroligt att vinna en inträdesbiljett. Resan blir dyr i sig, åker från Dalarna för att vara med om den fantastiska bokmässan, en av årets absoluta höjdpunkter!

  SvaraRadera
 21. Oh, det skulle vara underbart att få fira mitt första besök på bokmässan med att gå en av dagarna gratis. Jag ska dit för första gången och slå mina lovar, knyta kontakter och ha det trevligt. Jag ska dit på fredag och på lördag.

  SvaraRadera
 22. Hej! Vore kul att få vinna dessa biljetter. Brukar inte ha tur i lottning. Och har inte varit på bokmässan innan. Kram!

  SvaraRadera
 23. Hej! Hade tänkt att kolla in dina böcker på bokmässan och tänkte ta med min trettonåriga son, så en extra biljett till honom hade varit toppen! Jobbar som barn och ungdomsbibliotekarie och har fått en del frågor om den typen av böcker som du skriver.

  SvaraRadera
 24. Hej!

  Vilken bra idé med utlottning!!

  Hade varit jätteroligt att vinna entrébiljett! Ska för första gången till Bokmässan så det hade ju varit väldigt bra med en vinst!

  Kram
  Marie Persson

  SvaraRadera
 25. Hej !
  Jag hoppas jag vinner en entrébiljett då jag har aldrig varit på bokmässan i Götet (bor heltid i Marocko). Det skulle vara trevligt att besöka din monter där på mässan då jag följer din blog och gillar tipsen du ger.
  Cathrine Lind
  swedproject

  SvaraRadera
 26. Pinsamt men jag har aldrig hört talas om Dina böcker- men nu ska jag läsa dem efter att ha besökt Din sida.
  Kommer att åka till mässan med min dotter så det vore toppen med en inträdesbiljett.

  MVH Ingrid Persson
  sextioett02@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Hej!
  Jag googlade precis runt efter biljettutlottning och hittade hit. En inträdesbiljett till mässan har jag redan men jag vill gärna vinna seminariebiljett för jag har aldrig varit på något. (och i år verkar det vara så himla många intressanta) Jättefin och informativ blogg du har!Mvh, Marie-Louise F

  SvaraRadera
 28. Hej Marin
  Tack. Kanske jag har en utlottning till nästa års bokmässa också?
  Kram Kim

  Hej Elin
  Åh, det var länge sedan! Saknar dina brev! Allt är bra med mig och hundarna. Som du själv har sett har jag varit väldigt produktiv de senaste åren!
  Var rädd om dig!
  Kram Kim

  Vad roligt att så många ville vara med vid utlottningen av biljetter till mässan. Dragningen har gått till så att jag har lagt era namn i två olika högar (på små papperslappar), en för seminarie och en för entrébiljett. Sedan har min man fått dra vinnarna.
  Tack för att ni visat så stort intresse för biljetterna, det uppmuntrar mig att lotta ut biljetter till nästa år också!

  Då säger jag grattis till
  vinnarna av Seminariebiljetter:
  Marie-Louise Fritzén
  T. Silverbåge
  Pia Pollari-Karlsson
  Sofie Trinh-Johansson

  Vinnare av entrébiljett är
  Lars Odelskog
  Bodil Engström
  Jeanette K. Forss
  Emmelie Hardenborg

  Biljetterna går iväg med post idag!

  Önskar jag hade haft tillräckligt många biljetter för att dela ut till alla som visat intresse för biljetterna. Det skulle vara kul om du som har vunnit kommer till min monter B09:20 och berättar att just DU vann en biljett.

  Stort grattis till er som vunnit och till er andra vill jag önska lycka till nästa gång!

  Kramisar Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!