Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 16 juni 2012

Boktips: Död mans fotspår av Peter James

Den här boken börjar olidligt spännande. Beskrivningarna av händelserna den 11 september 2001 är så verkliga att det kändes som om jag var där. Sedan tappade jag bort mig ett tag när jag blandade ihop två personer. Ändå höll den spännande handlingen mig kvar och jag ville absolut fortsätta höra hur det gick.
 
Som vanligt har Peter James skrivit en mycket bra spänningsroman, en riktigt nervpirrande thriller. Boken rekommenderas varmt!

Beskrivning:
I efterdyningarna av 11 september-attackerna
Intensivt spännande!
Den 11 september 2001 missar en affärsman ett möte i World Trade Center. Han ser sin chans att bli av med fordringsägarna och starta ett nytt liv.
I Brighton hittar kommissarie Roy Grace en mördad kvinna som varit gömd i flera år. Samtidigt upptäcks ett kvinnolik i Australien i en baklucka på en bil som legat i vattnet länge. Båda kropparna kopplas samman med en affärsman från Brighton som avled i New York den 11 september 2001.
För att ta reda på vad som hände under och efter attackerna, och hur morden kan vara relaterade, följer Grace i en död mans spår sex år tillbaka i tiden
Kramisar Kim


Vinn en signerad bok:  (Välj fritt bland mina utkomna böcker.)

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker. Här kan du köpa mina böcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!