Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 7 augusti 2012

Det känns tomt... Kimselius nya böcker

Det känns väldigt tomt just nu. Alla bokprojekt jag har hållit på med under våren/sommaren har nu antingen kommit ut i bokhandeln eller ligger hos tryckeriet.  Jag har jobbat intensivt under hela våren/sommaren, tidiga morgnar, sena kvällar och nu... Vad ska jag göra nu?

Jo, jag har nästa bokprojekt på gång. Det är redan påbörjat. Dessutom har jag många färdiga böcker i mina hyllor, kanske ska jag ta och bearbeta dem och ge ut dem, eller ska jag fortsätta på min fantasyserie? Som du ser är det ingen brist på arbete, eller fantasi. Ändå känns det tomt, något som alltid sker när jag lämnar ifrån mig böcker jag har levt med under en intensiv period.

Det här är årets nya böcker:
Mayafolkets Hemlighet, handlar om mayaindianerna i Mexiko. Läs mer om boken här.

Att skriva med glädje, är en skrivbok där du får lära dig hur du skriver en bra berättelse eller en hel bok, ger ut på eget förlag, skickar till förlag och mycket, mycket mer. Läs mer om boken här.

Mysrys, min första skönlitterära vuxenbok, som även kan läsas av de lite äldre av mina yngre läsare. Det här är en novellsamling med 30 års samlade noveller. Läs mer om boken här. Det här är faktiskt den bok jag saknar mest... Ser du figuren i mitten av bilden?

Den där dagen är en tonårsbok som jag skrev för tjugo år sedan. Det här är den absolut bästa bok jag har skrivit, det är något jag har känt ända sedan jag skrev boken. De personer som har läst den har alla fängslats och inte kunnat sluta läsa. Alla har blivit lika starkt berörda. Det här är en skrämmande bok om en tonårsflickas tysta rop på hjälp. Läs mer om boken här.

Nu går jag här och stampar otåligt igen, väntar på att böckerna ska komma från tryckeriet, att jag ska få lukta på dem, känna på dem och njuta av att få sätta ännu fler egenhändigt skrivna och producerade böcker i min bokhylla.

Snart kommer jag att utlysa en utlottning av böckerna här på bloggen. Du kan redan nu lägga till dig som bloggföljare om du inte redan är det, för det är bland bloggföljarna jag drar vinnarna. Dessutom kan du delta i tävlingen nedan och ha chans att vinna någon av de nya böckerna.

Kramisar Kim


Vinn en signerad bok (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Mysrys.

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker. Här kan du köpa mina böcker.

2 kommentarer:

 1. Tycker att du är helt fantastisk. Som kan skriva så många olika typer av böcker och att ge ut så många. Få r du aldrig "skrivkramp"?
  kram Susan

  SvaraRadera
 2. Hej Susan
  Tack! Nej, jag får aldrig skrivkramp. Eller det kanske är farligt att formulera sig så, jag har ännu aldrig drabbats av skrivkramp kanske är bättre att skriva...
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!