Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 16 maj 2013

Underbart skrivläger i härlig miljö Storycamp 2013

I helgen var det dags för Storycamp 2013 i Norra Hammar i Blekinge. Här ser du de fjorton lyckliga deltagarna och maskoten som sitter i mitt knä.

Lägerområdet ligger alldeles vid havet och har en strålande utsikt.

Här ser du en av ledarna för lägret, Sofie Viblom. I bakgrunden har du stora byggnaden. Där finns matsal och kök, men också flera rum för deltagarna. I byggnaden bakom finns fler rum.

I förgrunden ser du Zahra Necksten som är den andra ledaren. Hon och Sofie är utbildade storytellers. Här sitter deltagarna och väntar på att jag ska börja prata.

Min stora fan Anna i förgrunden, bakom henne ser du en fotograf. Lägret hade besök av två tidningar, BLT och Sydöstran. I bakgrunden ser du en stuga som innehåller toalett och dusch och den andra är det sovrum.

Här ser du ytterligare två personer som är viktiga för lägret, den ena håller i motionen (och vid mitt besök även potatisskalningen), den andra lagar mat till de hungriga kursdeltagarna. Här passar de på att njuta av solen och lyssna på min föreläsning.

Här sitter vi i gröngräset och njuter av livet, medan jag berättar om min väg till författarskapet och lämnar skrivtips.

Här kommer en av reportrarna och intervjuar mig medan jag skriver autografer i böcker som kursdeltagarna haft med sig. Upptäckte att jag hade många fans i lägret.

Även tidningen ville ha skrivtips och kursdeltagarna lyssnade uppmärksamt!

Den här bilden säger mig mycket mer än vad den säger dig. Här tittar vi alla upp på himlen där ett stort fågelsträck kommer och flyger i underbara mönster. Vi kom av oss och bara njöt!

Jag skriver autografer i medtagna böcker. En av flickorna hette Rima. Jag var säker på att vi hade träffats eftersom jag kände igen namnet så väl. Hon berättade då för mig att en av huvudpersonerna i min bok Den gömda Inkastaden heter Rima!

Vi tog en liten paus medan de två tidningsreportrarna och fotograferna var där. Kursdeltagarna intervjuades och fotograferades.

Samtliga kursdeltagare fick autograf och broschyr om mina böcker. Dessutom ingick min skrivbok Att skriva med glädje i Storycamp. Här signerar jag en bok till varje person.

Under tiden som jag signerade svarade jag på frågor.

Jag fick möjlighet att tjuvkika lite i några kursdeltagares berättelser, och de var jättebra!!!

Här ser du BLT:s artikel om lägret.

Här ser du Sydöstrans artikel om lägret.

Jag hade en underbar dag tillsammans med kursdeltagarna på Storycamp. Det var härligt att träffa fans, få dela med mig av min erfarenhet som författare och inspirera alla dessa unga författare.

Blev du sugen att vara med på lägret nästa sommar. Läs mer om Storycamp här.

Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget.
Välkommen tillbaka!

I min skrivbok Att skriva med glädje hittar du många tips och råd om skrivandet!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!