Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 25 december 2013

Bokutgivaresällskapet Seriff

Det poppar upp allt fler föreningar där egenutgivare kan samlas och ta hjälp av varandras kunskaper. Jag har tidigare berättat om Egenutgivarna, idag vill jag ge dig kunskap om Bokutgivaresällskapet Seriff. Varsågod!Bokutgivaresällskapet Seriff

Att ge ut böcker på egen hand, det vill säga utan hjälp från traditionella förlag, är en spännande och rolig verksamhet. Som egenutgivare har du full kontroll över hela din utgivningsprocess och väljer själv vilka delar du vill ägna dig åt och vilka du vill få hjälp med av andra.

Som egenutgivare är det dock skönt att ha lite stöd. Vare sig det gäller val av leverantör eller tips till din baksidestext är det en trygghet att ha likasinnade utgivare att tillgå. Framförallt är det väldigt skönt att konkret kunna få hjälp när det behövs.

Bokutgivaresällskapet Seriff bildades just för detta ändamål – att inte bara tillhandahålla en plattform för personliga möten egenutgivare emellan – utan framförallt för att främja medlemmarnas möjligheter att ge ut och marknadsföra sina egna böcker.

Som medlem i Seriff står du aldrig ensam. Tillsammans hjälps vi åt för att höja varandras böcker, vi förhandlar fram bra priser hos leverantörer, erbjuder medverkan på mässor, ordnar kurser och utbildning i egenutgivarefrågor, både online och “på riktigt” och mycket mer därtill.

Seriff är alltså en förening med ett väldigt konkret mål – att ge din egenutgivning en rejäl skjuts!
Välkommen till bokutgivaresällskapet Seriff
Föreningen skall verka för att öka statusen på egenutgivna böcker. Föreningen skall verka för kvalitet på egenutgivna böcker. Föreningen skall ha samtal/relationer med bokhandelskedjorna för att skapa förutsättningar för egenutgivare i föreningen. Föreningen skall erbjuda olika möjligheter för medlemmarna att medverka på mässor. Föreningen skall öka synligheten för medlemmarnas böcker via hemsida och nyhetsbrev. Föreningen skall erbjuda en rad förmåner såsom exempelvis avtalspriser hos leverantörer.

Nu har du flera föreningar att välja på, där du kan hitta gemenskap och författarkollegor att bolla idéer med.

Ha det så bra!

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. 
Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!