Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 31 oktober 2014

Skrivtävling


Dags för en ny skrivtävling. Den här gången är det tidskriften Ordkonst som söker bidrag i alla dess former. Se nedan vad det är som gäller:

Tidskriften Ordkonst

Tidskriften Ordkonst ges ut fyra gånger per år och drivs liksom de andra verksamheterna inom utskottet av studenter och medlemmar i Akademiska Föreningen och Studentlund.

Varje nummer kretsar kring ett tema och då vi ständigt behöver nytt material vill vi uppmana alla att skicka in texter, illustrationer och publiceringsidéer av alla olika slag: essäer, intervjuer, spaningar, recensioner, reportage, författarpresentationer, bildexempel, översättningar, textanalyser och all form av skönlitteratur. Vi publicerar alltid även texter som går utanför temat.

Varje nummer innehåller en recensionsdel, illustrationer av olika bildkonstnärer och rymmer skönlitterära bidrag från både etablerade och hittills opublicerade författare. Redaktionen gör urvalet till varje nummer på basis av de bidrag som skickats in. Redaktionen leder arbetet med tidskriften och väljs en gång om året, oftast på senvåren. Vi läser och svarar på allt inskickat material.

AKTUELLT:
Ordkonst söker nu texter till Nr 4/2014: Öken.

Skicka in din tolkning av temat (eller en helt ennan text) till bidragtidskriftenordkonst@gmail.com.

Eftersom vi bedömer alla bidrag anonymt är det viktigt att skaparens namn inte står i själva textdokumentet! I vanlig ordning söker vi både alla sorters texter och illustrationer.  

Deadline: 7 november

För mer information se Ordkonst.


Lycka till!

Kika gärna in på SKRIVTÄVLING för att hitta fler tävling, samt Kimselius skrivtips eller Författartips för fler skrivtips.

Du hittar även skrivtips i min skrivbok Att skriva med glädje, som finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker.  Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!