Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 4 september 2015

Bokmärken Mördande foto

Inför bokmässan i Göteborg den 24-27 september 2015, ville jag ha något nytt att erbjuda läsarna. Eftersom jag själv tycker om bokmärken föreslog jag maken att han skulle göra ett bokmärke på någon av de nya böckerna. När han visade mig resultatet blev jag mycket förvånad, eftersom han inte hade valt någon av de böcker som kommit ut i år, Staden på andra sidan Kompassen, Sveriges Pompeji Sandby borgs öde, Att hitta glädje i skrivandet och TudorRosen Kampen om makten. Istället hade han tagit fotot på Mördande foto, en bok som kommer ut först hösten 2016.

När jag ser de färdiga bokmärkena förstår jag honom, för de blev verkliga snygga. Eller vad tycker du?

Maken hade trots allt gjort mig till viljes, genom att han lade in 2015 års nya böcker på baksidan av bokmärket. Nu kan man välja vilken sida man vill ska sticka upp ur boken.


Jag har valt att ha Mördande foto-rubriken som sticker upp en bit ur den bok jag just nu läser. Att se omslaget till boken inspirerar mig att skriva färdigt den. Vem vet, den kanske blir klar redan till våren 2016.

Baksidan är inte heller så dum. Här har maken lyckats få med alla böckerna, samt en bild på mig. Vilken sida tycker du är snyggast?

De här bokmärkena kommer att delas ut på bokmässan och endast där. En kul grej som jag hoppas kommer att uppskattas av läsarna.


Blev du nyfiken på boken, Mördande foto? Den har inte kommit ut ännu. Det är först nästa år du kan fråga efter den hos din bokhandlare, eller leta efter den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM. Till dess kan du läsa om Mördande foto på min hemsida, eller på Wattpad.


Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!