Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 28 april 2016

Mördande foto och Fjäderpennan har anlänt, Nya böcker 2016

Tänk att jag missade när DHL kom och levererade bokpaketen idag. Tur att maken vet att jag vill vara den som öppnar paketen och luktar på böckerna direkt de kommer ut ur kartongerna. Förr fick vi hem ett par tusen böcker. Nu tar vi bara hem ett fåtal, eftersom vi den 7 maj ska vara med på Landsbygdsdagarna i Eringsboda och då smygsläpper Mördande foto och Staden på andra sidan Fjäderpennan.

Mördande foto, en thriller, började som berättelse på Wattpad. Där den fortfarande läggs ut kapitel för kapitel. Det var läsarna där som önskade att det skulle bli en bok av berättelsen. Nu har 20.500 läst berättelsen. Hoppas att några av dem vill äga boken. I boken finns ett kapitel som aldrig kommer att läggas ut på Wattpad. Vill att de som köper boken ska få något extra.

Staden på andra sidan Fjäderpennan, en fristående fantasybok som jag kopplar av med från de historiska äventyrsböckerna. Detta är andra delen. Första delen hette Staden på andra sidan Kompassen. Jag har riktigt roligt när jag skriver de här böckerna. Har redan påbörjat nästa del i serien...

Du anar inte hur glad jag är när jag står och håller mina två nya böcker i händerna. Närmare mitt mål om att skriva 100 böcker innan jag dör. Varje gång jag håller en ny bok i handen blir jag inspirerad att skriva fler böcker. Jag kastar mig över Döden på Island när jag är klar med det här blogginlägget.


Så står de där, de två nya böckerna, tillsammans med alla mina andra böcker. På de här hyllorna hittar du alla upplagor och utländska utgåvor. Längst ned till höger står de två nya böckerna. Maken påtalade att vi bara har en hylla kvar att fylla, sedan får jag inte skriva fler. Jag svarade att han får göra en bokhylla till istället, för jag tänker skriva tills jag dör. Och det hoppas jag dröjer många, många, många, många år innan det händer. På måndag fyller jag 62 och det känns som om jag har 30 år kvar att leva.

Medan jag njuter av att sätta in böckerna i bokhyllan, fröjdas Jan över att lägga upp dem på förlagets packningsbord, som nu börjar bli överfyllt av alla utgivna böcker. Snart får de inte plats där. Inga problem, det fixar vi, bara jag får ge ut fler böcker.

Håll utkik på bloggen, för snart lottar jag ut exemplar av de nya böckerna. Nu ska jag fortsätta skriva.


Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte.

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

2 kommentarer:

 1. Minst 30 kvar, minst. Du kommer att hinna skriva massor av böcker, kommer garanterat till hundra och över!
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 2. Hej Eva

  Tack för de orden. De värmer och inspirerar.

  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!