Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 9 mars 2017

Härlig läromedelsmässa i Kristianstad

Härlig läromedelsmässa i Kristianstad

Igår tillbringade jag hela dagen på Yllan i Kristanstad. Där var en läromedelsmässa arrangerad av AV Media i Skåne. Alltid lika välarrangerat och roligt.

Tänk att jag blir så trött dagen efter, trots att det bara var roligt och jag fick oändligt många positiva kommentarer om mina böcker, samt om min klädsel. Nåväl inte om gårdagens kläder, utan om de vackra klänningar jag normalt brukar ha. Får skärpa mig till nästa år.

Vägen till restaurangen som normalt brukar gå genom en ödslig, mörk och tom lokal, var den här gången stämningsfullt arrangerad, med levande ljus och tillfälliga väggar som stängde ute den stora tomheten. Att maten dessutom var så god att jag tog om, det hör inte till vanligheterna, var ännu ett plus för restaurangen. Ny kock?

Mikael Olsson från dyslekiföreningen Runstenen, där jag är hedersmedlem, kom på besök. Vi hade en lång och trevlig pratstund om den stora festivalen som kommer att ske i Hörby 26 augusti. Där Runstenen och Mikael Olsson står som arrangör. Självklart kommer jag att medverka.

En selfie tillsammans med Tommy, en duktig författare, som kom och hälsade på och lockade med mig upp till de lokaler där han satt och arbetade. (Måste lära mig att ta bättre selfies... Eller skaffa längre armar...) Ett trevligt avbrott ifrån Läromedelsmässan.

Normalt brukar jag ta mängder av foton och blev väldigt förvånad när kameran visade upp ett ynkligt antal foton den här gången. Här är i alla fall ett på trollet som vandrade förbi med jämna mellanrum. Något som fick alla människor att le.

Jag känner mig fortfarande överväldiga över alla de positiva omdömen folk lämnade om mina böcker. Extra roligt var det att höra någon berätta exalterat och positivt om mina böcker för en annan lärare och sedan höra personen utbrista "Men där är hon ju!" och peka på mig.

Samlade på mig en hel del ord under gårdagen, samt fick ny inspiration och bra idéer från de lärare jag mötte.  Nu ska det skrivas!

Ha en underbar dag! Det tänker jag ha.

Jag med några av
mina drygt 40 böcker.
Foto Bertil Knoester

 
Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius 
Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2017 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!Här ser du några av årets nya böcker:
Döden på Island. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
"Boken är spännande hela vägen från början till slut. Något som bidrar till spänningen är att Kim Kimselius är en mästare på cliffhangers. Nästan varje kapitel avslutas med en, och det går inte att låta bli att läsa nästa kapitel." Jenny Forsberg
Det osynliga folket på Island. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
"Har just läst klart Döden på Island och Det osynliga folket på Island, och tycker att de är två av de bästa böckerna i serien så här långt (och det kommer från någon som älskar alla böckerna i Theo och Ramona-serien)! Fast det är förstås svårt att slå Tillbaka till Pompeji." Wattpad/Fish-out-of-Water-5

Mördande foto. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
"Gud vilken rysare!" Wattpad/alejon03
"En av världens mest spännande och bästa böcker tycker jag!" Wattpad/arongustavsson
Staden på andra sidan Fjäderpennan. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
"Fantasyserien, Staden på andra sidan, utgör en härlig kontrast mot den historiska Theo och Ramonaserien. Kims fantasi är levande och man vet aldrig hur historien ska utveckla sig, eller vilka äventyr som väntar på nästa blad." Ingela Svensson
Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!