Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 15 augusti 2017

Börjar närma mig slutet på min 45e bok

Börjar närma mig slutet på min 45e bok


Författare Från dröm till verklighet är en bok jag har planerat att skriva länge. Nu har jag snart skrivit klart den. Fel! Boken är färdigskriven, grunden är lagd. Nu ska alla bilder in, boken ska korrekturläsas och knytas ihop så att allt flyter på.

Många tycker att det är den tråkiga biten i skrivandet, jag tycker det är roligt. Mest för att jag aldrig läser vad jag skriver förrän det är dags för korrekturläsning. Det blir mer spännande då.

Som åttaåring drömde Kim M. Kimselius om att bli författare. Många år senare blev drömmen verklighet. 1997 debuterade hon med boken Tillbaka till Pompeji och fick smeknamnet Blekinges Astrid Lindgren. 2017 firar Kim tjugo år som etablerad författare, med 45 utgivna böcker. Nu ger hon ut en bok om allt som hänt sedan debuten. Nåja, nästan allt, annars skulle det bli en alldeles för tjock bok. Författare från dröm till verklighet är även tänkt som inspirationsbok för den som drömmer om att bli författare.

Här får du följa den slingriga väg Kims författarskap har tagit under två decennier. Från en bejublad debut med 11.000 exemplar sålda första veckan, till en ikon bland egenutgivare. Drömmer du också om att bli författare? Då kommer du att bli inspirerad av Kims resa, från dröm till verklighet.

Det här är en bok om mina tjugo år som etablerad författare, men det är också en inspirationsbok. Här lämnar jag tips och råd utifrån min erfarenhet. Jag försöker få dig att undvika de misstag jag har gjort, men jag vill också lära dig att glädjas och ha roligt under vägen.

Låter den intressant?

Boken släpps i begränsad upplaga på Bokmässan i Göteborg, till ett mycket lågt pris. Tanken är att du ska känna av att jag firar 20 år som författare, genom att sälja boken till dig så billigt det går med tanke på tryckkostnaden får du ta del av firandet.

Vi ses på Bokmässan! Monter B09:20!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.  


2 kommentarer:

 1. Fantastiskt - 45 böcker! Väl värt att skriva och läsa om.
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 2. Hej Eva

  Tack så mycket!

  Kram Kim :-D

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!