Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 30 augusti 2017

Vinn entré- och seminariebiljett till Bokmässan i Göteborg

Vinn entré- och seminariebiljett till Bokmässan i Göteborg
Bokmässan i Göteborg närmar sig med stormsteg och det är dags för den årliga utlottningen av biljetter. Vill du ha en av biljetterna?

Det är ett nöje att kunna glädja er genom att skänka bort dessa biljetter, som är värda en hel del. Kanske blir du lycklig ägare till någon av dem?


Om du har tänkt gå till Bokmässan i Göteborg har du nu chans att få en gratis inträdesbiljett, värde 250 kronor. Nu lottar jag ut några biljetter till bokmässan.

Dessutom ger jag även bort seminariebiljetter, värde 800 kronor.

Skriv en liten kommentar här på min blogg, eller direkt i ett mejl till mig, då kanske just DU har tur att få någon av biljetterna. Skriv även vilken av biljetterna du helst av allt vill ha. OBS! Din anmälan gäller inte om du inte har mejlat din adress också, samt det namn du använder när du kommenterat i blogginlägget.

Glöm inte!
Mejla din postadress till Kim M Kimselius så att jag direkt kan posta biljetten till dig, för att vara säker på att den kommer fram i tid till bokmässan. DÖP MEDDELANDET TILL BOKMÄSSEBILJETTER.

Du har tid på dig fram till klockan 18.00 den 14 september. Vinnarna meddelas här på bloggen den 15 september, samt på mejl, vilket förutsätter att du har mejlat mig din adress och ditt namn du använder när du skrivit din kommentar i kommentarsfältet.



 28 september-1 oktober signerar jag mina böcker på 
Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. 
Du hittar mig i monter B09:20.

På bokmässan kan du köpa samtliga mina 45 titlar för otroligt bra priser. Välkommen att hälsa på i montern.
Kanske ses vi på bokmässan i min monter B09:20? Det skulle vara roligt om du kom och berättade att det var DU som vann någon av biljetterna!

Årets nyheter är:
Författare Från dröm till verklighet
Som åttaåring drömde Kim M. Kimselius om att bli författare. Många år senare blev drömmen verklighet. 1997 debuterade hon med boken Tillbaka till Pompeji och fick smeknamnet Blekinges Astrid Lindgren. 2017 firar Kim tjugo år som etablerad författare, med 45 utgivna böcker. Nu ger hon ut en bok om allt som hänt sedan debuten. Nåja, nästan allt, annars skulle det bli en alldeles för tjock bok. Författare från dröm till verklighet är även tänkt som inspirationsbok för den som drömmer om att bli författare.
Här får du följa den slingriga väg Kims författarskap har tagit under två decennier. Från en bejublad debut med 11.000 exemplar sålda första veckan, till en ikon bland egenutgivare. Drömmer du också om att bli författare? Då kommer du att bli inspirerad av Kims resa, från dröm till verklighet.

10 tips för att leva på din kreativitet
Drömmer du om att förvandla din kreativa hobby till ditt yrke? Eller undrar du om det överhuvudtaget går, trots vad folk i din omgivning säger?

I den här boken får du handfasta råd av tre proffs, med sammanlagt 37 års erfarenhet av bokbranschen. Författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson avslöjar de hemliga knepen för att kunna arbeta med det de älskar att göra. Hur får man en stadig inkomst? Vad är den viktigaste förutsättningen för att bli riktigt produktiv? Är du redo att förverkliga din dröm?

Mysteriet med Guldgubbarna
Berättelsen tar dig med på en resa genom Blekinge och levandegör de historiska platserna, samt byn Vång under järnåldern. Här får du ta del av vardagen och det händelserika liv folk levde på den tiden. Hit färdas Theo och Ramona genom tiden, efter en oväntad gåva i form av en guldgubbe, som för dem till platsen där den blivit tillverkad. Guldgubben har många överraskningar i beredskap åt de båda vännerna. Det är en kraftfull figur. När omgivningen inser det vill många ha dyrgripen. Mordplaner vävs. Till slut knyts trådarna samman och döden hänger som en skugga över Theo och Ramona. Då händer det som inte får hända... 

Äventyr i Uddevalla
Det var något speciellt med den gamla, knotiga vandringsstaven. Ramona kunde inte slita blicken från den. När hon böjde sig fram för att studera den närmare såg hon att den var full med siffror och tecken. Hon sträckte ut handen mot staven. Då hände något förunderligt, den översta raden började glöda med eldskrift. Lågor dansade mot henne och växte. Hon grep hårdare tag om Theos hand, sedan fattade hon tag om staven, rakt över eldskriften. Ett eldklot omslöt dem i nästa ögonblick. I samma stund hörde hon en man ropa: "STOPP! Den är min!" Sedan försvann rösten och omgivningen, en ny tidsresa hade börjat. Följ med på ett äventyr genom Uddevallas historia...

Morden på Färgargården
Den här boken är unik. Här finns samlade noveller av de skrivkursdeltagare som bott på Färgargården. Gården som byggdes på 1700-talet, där det bakom varje buske, och under varje sten, finns bevis på en otrolig historia. Det gamla huset har varit tyst vittne till alla händelser. Bara skarpa ögon, flexibla hjärnor och flitiga pennor hos dessa utvalda skribenter, lyckades gräva fram berättelserna. Varje händelse i sig en juvel. Nu är de litterära dyrbarheterna samlade i skattkistan med namnet Morden på Färgargården.

Vi ses på Bokmässan i Göteborg, monter B09:20.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.   

 
 
 





6 kommentarer:

  1. Inträdesbiljett skulle jag vilja ha. Tror min kille skulle bli glad.. bloodsband@live.se

    SvaraRadera
  2. Det vore så kul att vinna och få åka dit med min fru :) jerkernilsson68@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Jag håller tummarna och skulle gärna vilja vinna en inträdesbiljett. Jag får själv gratis inträde via jobbet men många av våra elever vill så gärna gå men har inte råd. Om jag vinner så kommer jag att lotta ut entrebiljetten till en av våra elever som gärna vill gå. Jag vet att hen skulle bli överlycklig.

    SvaraRadera
  4. Åh, hade gärna gått med min mor. Vi är bokmalar båda två 😀

    SvaraRadera
  5. Håller tummarna för inträdesbiljetter även jag :)

    Vänligen,

    Mattias

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig tävling. Jag vill gärna vinna inträdesbiljetter.
    Hillevianna@hotmail.com
    Mailar min e-post också.

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!