Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 8 oktober 2017

Stjärnvind ännu en spännande fantasybok av Ylva Lee Lindell

Stjärnvind, ännu en spännande fantasybok av Ylva Lee Lindell

Igår berättade jag om Skogsblod och även om den första boken, Eldbunden. Idag vill jag dela med mig av Stjärnvind, ännu en fantastisk fantasyberättelse av Ylva Lee Lindell.

Mindra flyr från kaoset i England tillsammans med barnet Naima. De tar sig till Dalen där de ska vara trygga. Där bor de tillsammans med Dehlad. Naima växer allt för fort och har många frågor om sitt ursprung, något som Delhad och Mindra försöker nonchalera. Samtidigt sprids ryktet om en profetia i deras värld. En profetia som skulle förstöra det fängelse den mäktigaste nymfen i sitter fången i. Cassandra. Om hon skulle slippa ut skulle världen aldrig bli sig lik igen. Samtidigt slår en hel armé Norränglar läger precis utanför Dalens gränser och nya okända besökare kommer till Dalen.Mindra vet att det är något Delhad inte berättar men han vägrar svara på frågor. Det enda hon vet är att det har att göra med Profetian och den sista dottern.Det har aldrig varit viktigare att välja sida och Mindra fasar för att hon inte ens vet vilken sida hon kommer att hamna på.Vem är god och vem är ond?Är det som Delhad säger att schakaler är de värsta varelserna eller finns det andra, betydligt farligare varelser att ta hänsyn till?Vad syftar profetian på och vem är den sista dottern? Stjärnvind är tredje och sista delen i serien om Mindra.

Ännu en fullträff! Jag älskar boken, språket, upplägget, karaktärerna, miljöerna. Allt känns verkligt, som om det skulle vara fullt möjligt att det här fanns mitt ibland oss. Nu får jag vänta på nästa bok av Ylva Lee Lindell. Har du ännu inte läst någon bok av författaren rekommenderar jag dig varmt att göra det. Det här är en författare som kan gå långt om läsarna väl får upp ögonen för hennes böcker.


Den får fem stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 45 böcker. Foto Bertil Knoester.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!