Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 21 augusti 2018

Fullbokad höst

Fullbokad höst

Sommaren har gått i skrivandets tecken, fullt med skrivarkurser. En dag tog jag en tur med Skärgårdsbåten Astrid i Ronneby, från det tillfället är den här bilden. Min semester.

Nu väntar hösten och i dagsläget är det inte många dagar lediga, någon enstaka vecka här och där. Annars är det fullt upp med föreläsningar över hela landet, oftast en hel vecka i taget, ibland flera veckor på samma plats.

Det som är annorlunda med den här hösten är att det är många inbokade skrivarkurser på skolor, något jag verkligen tycker är kul. Jag älskar att inspirera andra att skriva, något du säkert har förstått vid det här laget.

Dessutom har jag skrivarkurs vecka 44, under Allhelgonahelgen. Då har vi skräcktema. Det ska bli spännande! Hoppas det är riktigt mörkt och ruskigt så att vi kommer i stämning.

När jag ser på schemat undrar jag lite hur jag ska hinna skriva alla böcker jag har planerat ha klara till våren... Men på något konstigt sätt har det alltid fungerat, hur mycket jag än har att göra. Det gäller att utnyttja alla "håltider" och skriva lite då och då. "Många bäckar små..." sa mamma alltid när jag var barn. Jag förstod henne inte då, men nu förstår jag, för när alla bäckarna rinner samman blir det en stor å = en färdig bok.

Tänk på det när du har ett fullbokat schema framför dig, tappa inte målet, håll det i sikte och ta en bit i taget, till slut är du där.


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!