Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 25 januari 2019

Femte utgåvan av Skräckresan med Titanic av Kimselius är här

Femte utgåvan av Skräckresan med Titanic av Kimselius är här

Skräckresan med Titanic är en bok som säljer och säljer och säljer och tänk att jag var nära att inte skriva den. Tur att mina fans visste bättre än jag.

Vi har haft god hjälp av den turnerande Titanicutställningen där boken säljs och beställs om och om igen. Just nu befinner sig Titanicutställningen i Göteborg, undrar om den ska vidare till någon annan stad senare? De senaste utställningarna har de hört av sig till oss innan utställningen startat för att få böckerna i god tid. Det tycker jag är jättekul, eftersom det innebär att du också är nöjda med beställningen.

Kotten fick följa med upp till min skrivarlya idag och bli fotomodell tillsammans med boken. Han tyckte det var lite läskigt i skrivarlyan och det var inte lätt att ta en selfie med en sprallig Kookervalp på 10 veckor, le och hålla boken så att den blev synlig. Resultat blev rätt så lyckat, eller hur? (Du skulle se alla andra bilder jag har kastat...)

Det här är senaste omdömet vi fått om boken:
"Jag måste bara få tacka dig för en härligt spännande högläsningsbok. Min läshungrige 9-åring har snöat in på allt som handlar om Titanic och i det skedet kom vi över din bok, som vi nu har upplevt tillsammans. En riktig bladvändarbok, även om det är ett fruktansvärt tragiskt öde. Väldigt fint och intressant med faktadelen om passagerarnas öden på slutet. Åh vad jag grät när jag läste om Molly Brown - vilken hjältinna! Nu ser jag och min son framemot att plöja fler av dina historiska äventyrsböcker." Helene och Niklas Lundgren


Och här är ett annat:
"Kim M Kimselius tar med oss på ett FANTASTISKT äventyr. När jag satt och läste det här i morse var det så att håret reste sig på armarna." Bokhandlare Ulrika Larsson.

När böckerna säljer så där bra och trycks om och trycks om och trycks om, då känns det väldigt bra. Det skulle vara spännande att se hur boken togs emot av den engelska publiken...

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, tänk på att boken har läsare i alla åldrar. Du hittar även boken hos samtliga nätbokhandlare, till exempel Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln och Storytel.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!