Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 31 juli 2020

Den andra pandemin av Daniel Sandberg

Den andra pandemin av Daniel Sandberg

En spännande berättelse som är nog så intressant när Coronapandemin drar fram över världen och skördar dödsoffer. Den andra pandemin av Daniel Sandberg är lättläst och inte så lång. Händelsen tar oss med runt om i världen, men börjar i Stockholm, där den amerikanske epidemiologen Noah är på besök i Sverige tillsammans med sin fru Katie och dotter Amanda. Från hotellfönstret ser de ett slukhål bildas utanför. Varje gång de är tillbaka på hotellet iakttar de männen som arbetar med slukhålet.

Där nere gömmer sig något farligt och när arbetarna insjuknar i ett ebolaliknande virus börjar kampen mot klockan. Noah blir anlitad att hjälpa till och skickar hem fru och barn till USA. Men smittan har spridit sig även dit och det blir en kamp mot döden för Katie och Amelia för att ta sig hem. Under tiden jobbar Noah med att hitta smittspridarna och spåra virusets ursprung, inte bara i Sverige, utan även i USA. Då gör han en otäck upptäckt.

En skrämmande bok som just nu ligger verkligheten nära. Läs den!
 

Boken får fyra stjärnor av fem möjliga.

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!
  

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!