Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 9 juli 2020

Läsarbrev

Läsarbrev


Har ägnat morgonens första arbetstimmar till att besvara läsarbrev. Sådant är bra för själen och självförtroendet. Både vuxna och barn skriver och berättar vad de tycker om böckerna. Ett av breven handlade om På liv och död i andra världskrigets skugga: "Så bra beskrivningar och jag lever mig verkligen in i boken."

Ett annat mejl berättade om läsupplevelsen av Snapphanar!: "Den bok som ger mig störst avkoppling just nu är Snapphanar! Du har verkligen hittat en spännande bladvändarkoncept."




Den bok som jag den senaste tiden har fått flest mejl om är Svarta Döden. Kanske inte så konstigt eftersom det är Coronapandemi, lite som pesten i Florens på 1300-talet som boken handlar om. "Läskigt spännande, gick inte att sluta läsa!" "Så skrämmande, skickligt berättat." "Jag var där och upplevde allt du skrev om." Kanske inte så konstigt att boken är slutsåld. Vi väntar på en ny upplaga vilken dag som helst.

Det känns bra att börja dagen med att läsa alla fina utlåtande om mina historiska äventyrsböcker om Theo och Ramona som reser i tiden.

Nu ska jag sätta mig och sträckläsa Silverskatten vid Johannishus slott innan jag skickar iväg manuset till korrekturläsarna.

Ha en fin dag! Min dag har börjat jättebra, hoppas din också har gjort det.

Blev du nyfiken på någon av böckerna? Fråga efter dem hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns de på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 



Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet och distanskurs Skriv om ditt liv för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.
 
Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!  


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!