Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 4 juli 2021

Den saknade systern av Lucinda Riley

 Den saknade systern av Lucinda Riley

En efterlängtad bok där författaren skickligt binder ihop alla trådarna och förenar de sju systrarna.

Även denna bok för läsaren runt om i världen, upptäcker nya platser, ger läsaren inblick i vintillverkning och mycket annat. Men framförallt är det spänningen, miljöerna, karaktärerna och slutet på gåtan som gör att jag slukar boken.

När jag avslutar det sista orden har jag en känsla av att detta trots allt inte är slutet, att det kommer ännu en bok.

Då läser jag till min förfäran att författaren Lucinda Riley har dött. Inga fler böcker om systrarna med andra ord. Mest tycker jag synd om författaren som med sina böcker fångat läsare över hela jorden och sedan inte få leva kvar för att uppleva sin succé.

Inom mig finns ett litet litet hopp om att hon kanske trots allt har skrivit ännu ett manus som bara ligger där och väntar på att få se dagens ljus. För jag vill läsa mer om de sju systrarna och det finns fortfarande en fråga jag inte har fått svar på.

En underbar serie som jag varmt rekommenderar dig att läsa!
 

De söker över hela världen för att finna henne.

De sex adoptivsystrarna D’Aplièse har alla varit ute på en osannolik resa då de sökt och funnit sina rötter. Men en fråga kvarstår: vem är deras sjunde syster och var finns hon?

De har bara en ledtråd – en bild av en stjärnformad smaragdring. Jakten på den sjunde systern kommer att föra dem över hela världen – från Nya Zeeland till Kanada, England, Frankrike och Irland.

Sakta men säkert avslöjas en historia om kärlek, styrka, svek och uppoffringar som inleddes för nästan 100 år sedan, då andra modiga unga kvinnor riskerade allt för att förändra världen de levde i.

Den saknade systern är den sjunde, efterlängtade delen i succéserien som har förtrollat en hel värld.

 

   Boken får fem stjärnor av fem möjliga. 

 Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus Akademibokhandeln eller Storytel. 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!