Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 1 december 2021

20 % rabatt på Kimselius populära skrivkurser på distans

20 % rabatt på Kimselius populära skrivkurser på distans

Den perfekta julklappen


Från och med idag och fram till och med 24 december får du 20 % rabatt på samtliga mina skrivkurser på distans. 

Hitta glädje i skrivandet
Skrivkursen Hitta glädje i skrivandet är den perfekta distanskursen för dig som vill veta hur man bygger upp en bok, komma igång att skriva samt skicka till förlag.

"Man kan delta i skrivarkurser där det från första dagen febrilt produceras texter. Att ha deltagit i en skrivarkurs för Kim M Kimselius var en annorlunda upplevelse. Plötsligt blev det fokus på berättelsen. Den är det viktiga. För om den kommer igång då kommer också ett passande språk att infinna sig. Att kunna lära ut övergången från text till berättelse det är det kluriga. Kim klarar det galant. Hon är själv en gudabenådad berättare men också ett proffs på att lära ut det hon kan. Kim är faktiskt något tredje också. En tvättäkta för-fattare. Det är en sådan som går före och visar vägen både för sina läsare och för sina skrivarnoviser. Tack för en intressant skrivtid. Jag har haft bra flow hela tiden." Hälsningar Jern Blahammar 

 

Fortsättning skrivglädje
När du har gått kursen Hitta glädje i skrivandet och känner att du vill veta mer har du distanskursen Fortsättning Skrivglädje.

"Tack för en bra kurs. Det var veckans höjdpunkt när veckobrevet kom, det såg jag alltid fram emot. Jag har haft stor nytta av den kunskap du har delat med dig av varje vecka, framförallt i arbetet med min egen feelgoodroman. Som alltid gör du mig motiverad och inspirerad att skriva mer och bättre. Problemet är bara att jag har mer klister än tid. Jag vill bara skriva, skriva, skriva. Jag får ständigt nya idéer till berättelser i mitt huvud. Utifrån dina kursbrev har jag särskilt fokuserat på att sätta upp mål, att jobba med mina karaktärsbeskrivningar och att beskriva i bilder. Det vill jag bli riktigt bra på, och är något jag själv uppskattar när jag läser en bok. Jag har hittat mitt sätt att skriva, mycket på grund av dina kurser och din feedback. Jag glömmer aldrig när jag fick det första mejlet från dig, när du hade läst mina fem inskickade sidor, jag skrek rakt ut av glädje över din recension. (Mina kollegor i samma rum tittade konstigt på mig.) Du har gett mig självförtroende när det gäller mitt skrivande. Jag är så glad att ha dig som mentor. Hoppas på fler inspirerande kurser för dig i framtiden." Jenny Grand

 

Skriv om ditt liv
Vill du skriva en bok om ditt liv? Då är kursen Skriv om ditt liv perfekt för dig.

"En riktigt bra kurs för alla som vill kasta sig över det knepiga projektet att skriva om sig själv." Förläggare Jörgen Högberg

Kostnad
Varje kurs kostar normalt 995:- Med den tillfälliga rabatten på 20% = 199:- blir totalkostnaden 796:- för varje distanskurs. Det är priset du ska betala. 
 
Hör av dig till Kim M. Kimselius för mer information.

 

Kramisar Kim

Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius  

Vill du utvecklas i skrivandet har du möjlighet att gå distanskurs Hitta glädje i skrivandet, distanskurs Skriv om ditt liv samt Fortsättningskurs Skrivglädje för mig. Eller någon av mina skrivkurser på Färgargården i Eringsboda.

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!