Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 8 november 2009

Kimselius är nöjd med Barnboksdagen i Landskrona

En vecka sedan jag kom från Island. Det har varit en mycket intensiv vecka som har gått otroligt fort.

Den här helgen har jag varit i Landskrona och bott på hotell. På lördagen signerade jag på Bokia och träffade många nya, intresserade läsare. Har redan fått mail ifrån Oscar och Lucas som totalt har fängslats av de böcker de köpte, vilket gör mig mycket glad och inspirerad.

Därefter bar det iväg till hotellet för att möta arrangörerna av Barnboksdagen, plocka lite med mina böcker och papper och sedan träffades vi i sällskapsrummet och hade en trevlig pratstund innan vi gick upp och minglade, med champagne, snittar och annat smått och gott. Därefter var det skånsk middag. Vi hade så roligt vid vårt bord. Speciellt när en av personerna berättade att hon hade gift sig på High Chaparall. Då höll vi på att skratta ihjäl oss för det lät så udda och kul. Samtidigt lät det som något väldigt roligt och annorlunda.

Det var intressant att lyssna på förlagens föreläsningar när de berättade om de nya böckerna. Ibland hade de författare med som talade om sina böcker. Även jag var där och var både representant för mitt förlag och där som författare som föreläste. Den här gången hade jag lyckats lägga in bild och text som visades på stor skärm. Jag lär mig!

Den här helgen har givit mig många nya vänner, som jag hoppas kunna hålla kontakt med över Facebook, vilket är det bästa alternativet för mig nu när jag reser så mycket.

Inga vackra islandsbilder idag, för nu är jag inte
längre där .

De slängde ut vår gamla, trasiga vedpanna i fredags. På måndag börjar de installera den nya och på tisdag är det förhoppningsvis varmt och skönt i huset när jag kommer hem efter min föreläsning i Stehag.

På fredag reser jag till Finland för att föreläsa, ska bli jättekul!

Kramisar Kim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!