Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 9 mars 2010

Nu har det hänt... en ny fansida

För några dagar sedan berättade jag om de olika fansidorna om mina böcker. Då berättade jag även om de sidor som ännu inte fanns, en fan-fictionsida, samt en engelsk fanklubb.

Nu har fanfictionsidan startats. Är du nyfiken på den kan du KIKA HÄR. (Nu fattas bara den engelska fanklubben... Men den kanske också kommer snart?)

Känner inte till så mycket om fan-fiction, är det bra eller dåligt för de riktiga böckerna? Vad innebär egentligen Fan-fiction...

I och med att den nya fan-fiction sidan har startats lär jag snart få svar på mina frågor.

Är så glad över alla positiva kommentarer jag får ifrån er läsare, fortsätt skriv till mig. Era ord inspirerar mig mycket och utvecklar mig som författare!

Har ni sett att den senaste boken "Kimberlie - Ett nytt liv" är dedikerad till alla er fans? Ni läsare betyder så mycket för mig.

Ha det så bra!

Kramisar från Kim

3 kommentarer:

 1. Man vet att man är en bra författare om folk startar fan-fiction sidor om ens böcker :) Jätte kul, jag var dit och tittade. Än så länge är det inte så mycket på g där, men vänta bara, det kommer nog ska du se ;D

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej Terese

  Oj, helt underbart om det är så!

  Kommer du att skriva något där själv?

  Tack för att du skrev detta, dina ord gjorde mig jätteglad!

  Kramisar Kim

  SvaraRadera
 3. Det är så länge sedan jag läste dina böcker, jag har inte lyckats få tag på Det glömda kriget 1808-09 ännu, och Tillbaka till Pompeij och Jag är ingen häxa står för tillfället i min lillasysters bokhylla, men kanske jag skriver nånting en vacker dag :) man ska ju som sagt aldrig säga aldrig ;)

  Just nu har jag fullt upp med min egen lilla berättelse. Jag prövar dina gula-lapp-teknik, fast mina lappar är neonrosa, orangea och lysande gröna och gula :) Det funkar ganska bra, jag har ännu bara hälften (eller det kanske bara är en fjärdedel) färdigt. Jag har satt upp ett A2-papper på väggen och klistrar post-it lapparna på den i någorlunda kronologisk ordning så jag ser vad som ska hända när. Det verkar faktiskt funka, för nu ser jag också var det händer mest saker och kan flytta lite på dem så att inte allt händer på en gång.
  Det enda som stör mig är slutet. Jag har tre olika versioner av slutet, och ingen av dem är den rätta. :/
  Förhoppningsvis löser det sig ju mer jag skriver...

  Hoppas du hade en trevlig Läromedelsmässa :D

  Kram Terese

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!