Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 11 februari 2011

Den hundrade...

Igår fick jag min HUNDRADE bloggföljare här på min blogg. Det tyckte jag var värt att fira, därför bestämde jag mig för att Jennifer som var den lyckliga 100:de skulle få min bok Kimberlie - Främlingar.

En gång råkade jag bli utvald på det här sättet, att vara den 1.000:de... Det var en mycket glad överraskning, och väldigt oväntat att plötsligt få en present, utan att egentligen inte ha gjort något.

Därför vill jag säga stort grattis till Jennifer, som utan att veta det i förväg när hon lade till sig som bloggföljare, blev ägare till den tredje boken om Kimberlie och Andy.

Till mina andra bloggföljare vill jag säga: Ge inte upp! Så fort boken kommer från tryckeriet kommer jag att dra några vinnare bland mina 100 bloggföljare och skicka signerade böcker till er. Har du ännu inte lagt till dig som bloggföljare är det inte för sent ännu. Gå in här och se vad du ska göra.

Du har även möjlighet att vinna en mugg med Theo/Pluto-motiv samt en signerad Theos Pompeji. Kika in här för att se hur den tävlingen går till.

När jag för 1,5 år sedan startade min blogg, blev jag så glad när jag fick min första bloggföljare och tänk nu är ni 100! Jättekul! Tack för att du har valt att följa min blogg, att du går in och kommenterar ibland och för att du gör så att jag känner att det arbete jag lägger ned på bloggen faktiskt är värt mödan!

Ja, helt enkelt, tack för att du läser min blogg!

Kramisar Kim

8 kommentarer:

 1. Vad häftigt och grattis till att det går så bra för din blogg! Jag har 8 följare på min och känner mig så priviligierad för dessa 8:)

  SvaraRadera
 2. Välkommen ...med näsan i en bok...
  Kul att du har hittat hit. Jamen visst känns det kul med 8 bloggföljare. Jag tyckte det var enastående när jag hade så många, och nu har jag fått hundra, det känns lite ofattbart. Ska gå in och kika på din blogg... Kram Kim

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt många följare du har! Men du är, som jag brukar säga, en riktig kämpe. Så du är väl värd 100 följare. Sedan tror jag också att det är många som tycker om dina böcker och vill se alla dina nya idéer och tankar!

  SvaraRadera
 4. Hej Monika
  Ja, det är helt otroligt. Såg att det hade blivit två nya idag. Kul!
  Tack vad snäll du är. Kram Kim

  SvaraRadera
 5. Jag förstår att du har många följare för det är inspirerande att hänga med dig genom cyberspace Kim:)

  SÅ du bor i Blekinge. Varför fick jag för mig att du bor i Borås...hehe. Jaja vimsig som vanligt. Hur hamnade du där? Vore jättekul om du har lust ork oh möjlighet att berätta någon gång

  Ha en fin lördag min vän

  kram

  Emma

  SvaraRadera
 6. Hej Emma
  Tack!
  Här kan du läsa mer om mig: http://www.kimselius.se/omkim.html

  Att kalla en Göteborgare för Boråsare var under min tid i Göteborg något av en förolämpning... Vet inte om det fortfarande är så, men bara så du vet till en annan gång. Helt okej för mig!

  Om du inte tycker du får svar på de frågor du har under länken jag gav dig får du maila mig!

  Detsamma! Kram Kim

  SvaraRadera
 7. Jag tror du har många fler bloggläsare än de 100 som "registrerat" sig som följare!
  Jättebra idé att ge en bok till nr 100, det är så kul att överraska någon som inte väntar sig det.

  SvaraRadera
 8. Hej Ingrid
  Tack, jo jag ser på bloggräknaren längst ned att det på en månad är drygt 7000 som har läst bloggen och sedan jag startade med bloggräknaren är det över 51.000... Kul! Samtidigt är det roligt med "bloggföljare", för det känns som om man då "vet" vilka läsarna är.
  Ja, jag älskar att överraska med presenter!
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!