Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 9 december 2011

Roligt skrivet om en läskig operation

"Jag har funderat länge på om jag ska skriva om detta på bloggen och jag har kommit fram till att jag vill berätta. Detta är en del av mitt liv. Min övervikt är en del av mitt liv...nej, den ÄR mitt liv och det är ju det jag skriver om här. Därför är det lika bra att jag delar med mig.

Att vara kraftigt överviktig har påverkat mig i allt jag gör. Jag tänker ständigt och jämt på det och det stör mig i mitt liv jag lever. Jag blir ofta dömd utifrån mitt utseende. Jag kan se i folks blickar att de tänker att jag är mindre klok än andra, att jag är mindre värd än andra. "Hur kan den där fetknoppen veta något"...
Men långt härinne, bakom allt det ni ser, så är jag en hyfsat normal människa. Långt härinne bor det en lagom stor människa. Det är den människan jag vill plocka fram. Den där normalstora människan som också räknas."

Med de orden börjar Camillo sin berättelse om sin Gastric Bypass operation. Kika in på hennes blogg och läs vidare, för det är en mycket givande läsning om något som berör allt fler i vårt samhälle.

Kramisar Kim

Kommentera gärna mitt inlägg/berätta vad du tycker om det du just har läst. Vill du veta mer om mig och mina böcker, titta in på min hemsida www.kimselius.se

4 kommentarer:

 1. Hej Kim!

  Tack för uppmärksamheten! Jag delar gärna med mig om mina erfarenheter kring min operation, kanske kan det få någon annan att våga ta steget. Eller låta bli. :-)Jag väntade som sagt länge, länge innan jag vågade ta steget själv.

  Kram
  Camillos

  SvaraRadera
 2. Hej Camillos
  Tycker du är modig, både att dela med dig så öppenhjärtigt och att göra operationen. Du är en inspiration för andra i samma situation. Förstår att det var ett svårt beslut att ta.
  Ha det så gott!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 3. Blir alltid varm om hjärtat av din empati för dina medmänniskor - så borde vi alla vara mot varandra. Oavsett om vi är smala eller överviktiga.
  Kram Ebba

  SvaraRadera
 4. Hej Ebba
  Tack! Vad snäll du är som skriver så! Ja vi borde alla bry oss om varandra oavsett utseende!
  Många kramar Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!