Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 18 juli 2012

Vill du ha boken Mayafolkets Hemlighet? Nu lottar jag ut flera exemplar!

Snart kommer den sjuttonde fristående historiska äventyrsboken om Theo och Ramona. Som vanligt kommer jag att lotta ut några böcker till mina bloggföljare. Ju fler följare, desto fler böcker lottar jag ut.

Om ofta läser min blogg, men ännu inte lagt till dig som bloggföljare är det kanske dags nu. Snart lottar jag ut Mayafolkets Hemlighet här på bloggen!


Baksidestext Mayafolkets Hemlighet:
Orden som kom ur schamanens mun var starka och hördes långt in i djungeln. Aporna och fåglarna, liksom människorna blev tysta, stumma av skräck över styrkan i schamanens ord, när han vräkte ur sig förbannelsen, som i slutändan drabbar Theo och Ramona. De har genom en liten mayafigur färdats genom tiden till mayafolkets stad Palenque i Mexiko på 600-talet, där de genast drabbas av schamanens vrede.


Mayafolkets flera tusen år gamla kalender slutar den 21 december 2012. Det har fått många att tro att jorden kommer att gå under just denna dag. Hade mayafolket någon annan orsak till att låta kalendern upphöra den här dagen, eller är det verkligen jordens undergång?
I Mayafolkets Hemlighet får du ta del av mayafolkets visdom och deras fantastiska kultur. En bok som överraskar från första till sista sidan och håller dig fångad i ett järngrepp.


Omdömen om Mayafolkets Hemlighet:" Måste sträckläsas!" Lektör Ingela Svensson
"Som alltid bjuder Kim sina läsare på en spännande blandning av myt, fiktion, fantasi och historia, presenterat i miljöer som vittnar om hennes noggranna researcharbete och kunskap om de tider och platser där bokens händelse utspelar sig.
Lektör Kristina Fridensköld
"Mayafolkets Hemlighet är en bok som fick min fantasi att flöda och gav mig en känsla av att magi är möjligt!"
Lektör Roxana Kaboli
 Lät det som en bok du gärna vill läsa? Lägg då till dig som bloggföljare här till höger på bloggen, då har du chans att vinna den nya boken och få läsa den före alla andra! Måndag den 23 juli får du veta vilka de lyckliga vinnarna av Mayafolkets Hemlighet är.

Lycka till!

Kramisar Kim

Vinn en signerad bok (Välj fritt bland mina utkomna böcker.) Läs mer om Den där dagen.

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker. Här kan du köpa mina böcker.

12 kommentarer:

 1. Spännande med utlottning! Håller tummarna att turen är på min sida denna gången =)
  Hoppas allt är bra med dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, kanske jag äntligen vinner en av dina böcker, annars får jag ta mig i kragen och skaffa en på egen hand:) Har varit nyfiken på dina böcker bra länge nu

  SvaraRadera
 3. Funkar inte att lägga till dig på ens blogglista istället? Vet inte hur man gör när man följer på annat sätt, är lite retarderad när det gäller sånt ;) Däremot är jag väldigt nyfiken på din bok!

  SvaraRadera
 4. Hej Jessica
  Allt är bra. Skriver för fullt för att hinna få ut alla de fyra utlovade böckerna. Vinner du inte denna gång har du kanske bättre tur på de andra tre!
  Kram Kim

  Hej Helena
  Visst vann du förra gången? Eller minns jag fel?
  Kram Kim

  Hej Med näsan i en bok
  Vad härligt att höra. Ska bli spännande att se om du har turen med dig, eller om du införskaffar boken på egen hand.
  Kram Kim

  Hej Anna
  Du får gärna lägga till mig på din blogglista, men du måste lägga till dig som bloggföljare för att ha chans att vinna. Du kommer du automatiskt att vara med vid alla framtida utlottningar av böcker, som sker varje gång en ny bok kommer ut.
  Det är inte alls svårt: Kika till höger i det smala fältet. Där står ANSLUT DIG TILL DEN HÄR WEBBPLATSEN. Klicka där och följ instruktionerna. Viktigt att du trycker på KLAR i slutet, annars misslyckas du. Lycka till!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 5. Den här boken är jag extra intresserad av eftersom jag varit där själv.
  Hoppas jag har tur den här gången.
  ha en underbar dag

  SvaraRadera
 6. Följer nu. Hoppas jag gjort rätt :)

  SvaraRadera
 7. Hejsan Kim!
  Klart jag vill läsa Mayafolkets hemlighet. Har inte kommenterat så mye sedan sist, men har absolut följt med dig här på nätet...

  Läser nu Tillbaka till Pompeji, så bra. i

  SvaraRadera
 8. Joo.. jag gjorde väl det.. Eller, det var inte förra gången du hade tävling men tidigare... Förra våren kanske? Hoppas måste man ju i vilket fall som helst ;o)

  SvaraRadera
 9. Hej Anitha
  Ska bli spännande att höra om du känner igen dig när du läst boken!
  Kram Kim

  Hej Oskar
  Bra! Om du ser din ruta bland följarna har allt fungerat!
  Kram Kim

  Hej Chrissan
  Tack! Vad roligt att du tycker om Tillbaka till Pompeji!
  Kram Kim

  Hej Helena
  Klart du kan vinna fler gånger. Det är helt och hållet slumpen som avgör. Du kanske är född med tur?!
  Kram Kim

  SvaraRadera
 10. Så nu har jag lagt till mig som följare. Fast jag har följt länge redan:)Tänk om Jag och Bettina har tur nu. Det vore så roligt:)

  SvaraRadera
 11. Hej Susmar64
  Jag brukar alltid tänka som så "någon gång ska det väl vara min tur att vinna". Känns som det är din uppfattning också. Lycka till!
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!