Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

söndag 28 april 2013

"Rekommenderar dig att läsa Att skriva med glädje" skriver SkrivarSidan

Kulturarbetare Iréne Svensson Räisänen är den som skriver "Rekommenderar dig att läsa Att skriva med glädje". Det gör hon på sin blogg Min plats bland orden och på SkrivarSidan.

Här kan du läsa några rader av det hon skriver om boken:


"Som nybörjare får du veta det mesta du behöver för att komma igång att skriva din roman till hur du får den utgiven. Tipsen är många och alldeles utmärkta. Du får veta hur du kommer igång, hur viktigt det är att ha slutet klart för dig när du börjar skriva och hur du ska organisera det hela."

"Har du aldrig skrivit längre skönlitterära texter och vill skriva en roman rekommenderar jag dig att läsa Att skriva med glädje."

Läs hela recensionen på ovanstående länkar.

Det är så roligt med min skrivbok Att skriva med glädje, för den har satt mig i kontakt med nya läsare, den har gett mig möjlighet att inspirera och hjälpa andra som bär författardrömmar inom sig.

En kvinna skrev till mig att hon hade sagt upp sig från sin utbildning, efter att hon hade fått min skrivbok i present. Hon hade länge drömt om att bli författare, efter att ha läst min bok kände hon att det var fullt möjligt.

Lite pirrigt var det att läsa hennes rader, tänk om det inte blev så, tänk om hon inte lyckades slå igenom, då skulle det liksom vara mitt fel...

Efter att ha läst hennes långa och innehållsrika brev tvivlar jag trots allt inte på att hon kommer att lyckas. Jag tyckte om hennes språk och sättet hon fångade mitt intresse när jag läste berättelsen om hennes liv.

Väntar med spänning på att få höra ifrån henne när hon debuterar som författare!

Har du också skrivardrömmar? Kika in på mina skrivtips här på Kimselius Skrivtips. Eller på Facebooksidan Att skriva med glädje. Eller varför inte läsa min bok Att skriva med glädje ;-)

Du hittar boken bland annat på Adlibris och Bokus. Fråga gärna efter boken hos din bokhandlare så tar de hem den till dig!

Kramisar Kim


Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Jag med några av mina 23 böcker. 
Foto Bertil Knoester. 

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här 

4 kommentarer:

 1. Jag började läsa Att skriva med glädje häromdan. Man blir så inspirerad! Efter en lång tids skrivstopp har jag kommit i gång igen. Härligt!

  SvaraRadera
 2. Hej Eva
  Åh, vad glad jag blir! Tack! Har du sett boken facebooksida? Där lämnar jag tips och råd nästan varje dag https://www.facebook.com/AttSkrivaMedGladje
  Lycka till med ditt skrivande!
  Kram Kim :-)

  SvaraRadera
 3. Otroligt Kim! Jag FÖRSTÅR verkligen inte hur du hinner med! Jag vet hur mycket du skriver för dina böcker och så alla, ALLA dessa sociala medier du underhåller dessutom. Obegripligt!
  Jag förstår däremot verkligen att du nått nya läsare med denna bok. Kanske kommer dessa upptäcka dina andra böcker p g a denna boken. Tufft att säga upp sig för att förverkliga en dröm, samtidigt så finns ju den "vanliga" jobbvärlden kvar. Den som vill vinna måste våga och går det inte vägen får man hitta på något annat. Heja alla modiga som vågar! Kram.

  SvaraRadera
 4. Hej Ingrid
  Ibland förstår jag inte själv hur jag hinner med Ingrid, men tänk efter hur mycket du gjorde i England, samtidigt som du bollade schemat för dina barn!
  Ja, det är jätteroligt att jag fått möta nya personer tack vare Att skriva med glädje!
  Ja, det är tufft OCH modigt!
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!