Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 7 augusti 2013

Känner mig lite vilsen... Tudor!


Kim med sin nya hund Tudor.
Just nu känner jag mig lite vilsen. Har precis avslutat Månstenen, första boken i en ny serie som jag kallar för Theo- och Ramonaäventyr. Det är lite mer fantasy i den serien än i den historiska äventyrsserien om Theo och Ramona.

Har arbetat intensivt hela sommaren eftersom jag väntar hem en ny hund nästa vecka, hans namn är Tudor och är en liten Berner Sennenhund inköpt hos Clangulas kennel. (För fler foton se #Tudorvalpen på Twitter). 

Normalt skulle jag kasta mig över en ny bok. Har runt 40 påbörjade böcker i min dator, så det saknas inte idéer. Men... Nu tänkte jag ta lite ledigt när Tudor kommer hem. Det finns ändå mycket att göra.

Den 6 augusti kommer det en artikel om mig i Blekinge Läns Tidning. På onsdag kommer Sydöstran hit för att intervjua mig och på fredag ska jag vara med i direktsändning i radio Kronoberg 8.30.

Eftersom sändningen sker från Växjö åker jag direkt vidare till min käre far, som firar sin 90-årsdag på söndagen. Lämnar make och hundar hemma. Vet att jag kommer att sakna dem. När jag kommer hem är det nästan dags att hämta Tudor.

Innan han kommer in i vårt hem ska det "valpsaneras". Vårt hem är rätt lätt att valpsanera, eftersom vi föder upp hundar och har grindar överallt så det är lätt att stänga av. Däremot ska alla mattor tas bort. Vi lade på extra många mattor när Tola hade skadat sig förra hösten. I januari gick hon bort och nu behövs mattorna egentligen inte. Det är rätt fint med mattor :-) därför har de blivit kvar.

Tudor. Foto Kim M Kimselius
Om jag känner mig själv rätt, blir det säkert ändå tid över för skrivandet. Mår mycket bra när jag skriver och blir lite skakig när jag inte får skriva. Lite abstinensbesvär med andra ord ;-) Tur att jag har bloggen! Här har jag möjlighet att skriva av mig lite, när inte tiden räcker till för att skriva på en bok!

Ha det så gott!

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Jag med några av mina 26 böcker. 
Foto Bertil Knoester.

4 kommentarer:

 1. Hej Marina
  Ja, det är han verkligen :-)
  Kram Kim

  SvaraRadera
 2. 40 påbörjade böcker i datorn! Wow! :)

  SvaraRadera
 3. Hej Anna
  Har oändligt mycket fantasi och alltför lite tid för att skriva ned alla böcker jag har inom mig, tyvärr. Men påbörja dem kan jag så fort idéerna kommer och allteftersom plockar jag upp dem och skriver färdigt dem ;-)
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!