Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 25 juni 2014

Jag bjöds upp till dans vid signeringen i Karlskrona på Lövmarknaden


Ingen signering är den andra lik. Ibland kommer det massor av fans, ibland bara några enstaka, ändå är det i stort sett lika många möten med underbara människor. Här ser du mitt bokbord innan signeringen startar. Det börjar bli många böcker nu, svårt att få plats med dem på signeringsbordet. Ny bok den här gången är Rädda min lillebror.

En ny bekant för mig var Uno som bjöd upp till latinamerikansk dans i bokhandeln, självklart tackade jag ja, även om det var mycket länge sedan jag dansade, men jag älskar att dansa. Uno och hans kvinnliga vän brukar ofta vara på Eringsboda brunn och dansa. Det här var en ny bekantskap som jag hoppas få träffa igen.

Birgitta och jag träffades i väntrummet på Karlskrona sjukhus och det uppstod tycke direkt. Inte nog med att hon har samma namn som min syster hon är född samma år och dag också. Alltid lika roligt att träffa henne.

Per-Ola hade kört upp från Eslöv för att träffa mig, men också för att besöka Lövmarknaden. Så roligt att träffa hängivna fans.

Fick kommentarer om att jag inte var lika färgglatt klädd som vanligt, min favoritfärg är ju som du säkert vet röd. Idag gick det mer åt jordfärgerna, mycket på grund av att jag var tvungen att tänka om vad det gällde kläderna, eftersom det var isande kalla nordvindar när jag kom ut på morgonen. Här signerar jag för fullt.

När jag ser mig själv och alla de böcker jag har skrivit, känns det faktiskt väldigt mäktigt. Även om jag inte anser mig som en stor författare är det många som säger att jag är det. Ibland smyger fans runt mig och fotograferar när de tror att jag inte ser. Så var det även vid den här signeringen.

Nu gör jag lite uppehåll i signeringarna. Den 26 juli ska jag hålla skrivarkurs och ska förbereda den. Dessutom håller jag på  med ännu en Theo- och Ramonabok, Skräckresan med Titanic. Har varit på Titanicutställningen i Halmstad. Om det berättar jag mer imorgon.

Kramisar Kim
Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina 30 böcker. Foto Bertil Knoester.

4 kommentarer:

 1. Det låter som en mycket trevlig signering! Fans som bjuder upp till dans, åker långa sträckor och smygfotograferar - vem skulle inte önska sig det? Men så har du ju också skrivit väldigt många böcker.

  SvaraRadera
 2. Hej Eva
  Ja, det var en härlig signering. Mycket annorlunda. Det bästa med mina fans är att de fortsätter läsa mina böcker när de väl har börjat. En del börjar när de är unga, en del börjar som vuxna, sedan stannar de kvar. Helt underbart! Det blir många härliga möten.
  Kram Kim :-)

  SvaraRadera
 3. Det låter ganska trevligt. Bjuder de in dig eller hur fungerar det? Mvh nyfikna Pernilla

  SvaraRadera
 4. Hej Pernilla
  Ibland blir jag inbjuden, men ofta ringer jag och bjuder in mig själv ;-)
  Kram Kim

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!