Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 21 oktober 2016

Läsarnas val 2016 Akademibokhandeln

Läsarnas val 2016 Akademibokhandeln


Jag fick ett mejl: "Har du sett att Akademibokhandeln har en omröstning för "Läsarnas val 2016"? Vet inte om det bara är medlemmar som kan rösta eller om det är för alla, men jag har varit inne och röstat på en av dina böcker i ungdomskategorin i alla fall, alla fyra fanns med."

Avsändaren hade även bifogat en bild. Jag blev jätteglad.

Om du vill rösta på mina böcker går du in och söker på Kim M Kimselius under Läsarnas val hos Akademibokhandeln. Även om jag nu har skrivit 40 böcker är det bara årets fyra nya barn- och ungdomsböcker som finns med, samt 10 misstag författare gör. Om du vill rösta på den boken går du in under Facklitteratur och söker på Kim M Kimselius så kommer 10 misstag författare gör upp. Även Färgargårdens andar finns med. Vill du rösta på den söker du på Roman, Kim M Kimselius. Med andra ord finns samtliga mina sex nya böcker hos Läsarnas val hos Akademibokhandeln.


Du kanske har någon annan favoritförfattare du vill rösta på?
Läs mer om Läsarnas val nedan. Texten är hämtad från Akademibokhandelns sida.

Läsarnas val

– Utse Sveriges bästa böcker 2016 och vinn gyllene bokpaket!

All makt utgår från dig. Så enkel är tanken bakom Akademibokhandelns nya bokpris. I Läsarnas val kan du rösta på svenska böcker utgivna mellan 2015-11-01 och 2016-10-31 i sex olika kategorier. Böckerna är ju skapade för dig som läsare, så det är väl inte mer än rätt att just din röst får bli avgörande?

ROMAN

DECKARE & SPÄNNING

FACKLITTERATUR

MAT & DRYCK

BARN & UNGDOM (från 7 år)

BILDERBOK (0–6 år)

SÅ HÄR RÖSTAR DU

Välj kategori här ovanför och sök upp boken du vill rösta på. Du kan bara rösta på böcker som uppfyller kriterierna för Läsarnas val 2016: boken ska vara en originalutgåva, utgiven i Sverige 2015-11-01 t.o.m. 2016-10-31 samt ha svenska som originalspråk. Röstningen är öppen för alla och du kan rösta en gång per person och kategori.

MOTIVERA OCH VINN BOKPRISER

Motivera gärna ditt val med varför du röstar på just den boken. Då är du med och tävlar om tio gyllene bokpaket. De innehåller fem utvalda böcker från årets utgivning samt en lyxig anteckningsbok från Castelli. Glöm inte att ange en giltig e-postadress så att vi kan kontakta dig.
Vinnarna av bokpaketen utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. E-postadressen som anges i formuläret kommer enbart att användas för dubblettkontroll och kontakt med de utsedda vinnarna. 

RÖSTA FÖRE 31 OKTOBER

Läsarnas val är öppen för röstning mellan 8 september och 31 oktober. Vinnarböckerna presenteras den 8 december i Akademibokhandelns butiker och på akademibokhandeln.se. Tack för din röst och lycka till!
Jag med några av
mina drygt 40 böcker.
Foto Bertil Knoester

 
Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius 
 
Läs även Författarbloggen Kim M Kimselius.

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs till sommaren för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans för mig?

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget. Klicka på Skicka en kommentar eller Inga kommentarer, för att skriva och berätta vad du tyckte. Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!


Här ser du mina handböcker i skrivandet:

10 misstag författare gör Boken finns som e-bok och som vanlig bok. Medförfattare Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson

"Hej, Tre hattar. Det var ett nöje att få läsa er generösa bok. Jag lärde mig mycket nytt (om bokmässan, egenutgivning, förlagsbranschen etc) och det var spännande och underhållande att få följa era personliga vinklar. Lättläst, informativ, rolig och varierande. Tack!" Med vänlig hälsning Matilda Brasch, svensklärare och hobbyskrivare


 
Att hitta glädje i skrivandet  Fråga efter den hos din bokhandlare, eller beställ den på nätet.

"Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser
som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren


Att skriva med glädje, finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.

"Det är en ovanligt inspirerande bok. Så fort du släpper den går du direkt till datorn och börjar skriva själv. Därför att lusten blir SÅ stor efter att ha läst i denna bok att du helt enkelt inte vill göra något annat än att skriva!" Helena Milton 

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!