Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

torsdag 15 mars 2018

Samarbete är givande och inkomstbringande

Samarbete är givande och inkomstbringande

Du har förmodligen inte missat att jag just nu håller på med en bok om samarbete tillsammans med Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson: 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär. Detta är tredje boken tillsammans under namnet Tre Hattar. De tidigare har varit 10 misstag författare gör, 10 tips för att leva på din kreativitet.

Mitt samarbete med dem är inspirerande och givande och har lyft min kreativa karriär.  När vi bestämde oss för att göra boken om samarbete, tyckte vi att det skulle vara intressant att ta del av andras berättelse om samarbete och efterlyste texter.

Vi har fått en hel del texter om samarbete. Jag trodde att många texter skulle vara om hur fel det kan bli med att samarbeta, att man inte kom överens. Men till min glädje har varenda text om samarbete varit positiv. Det visar ännu mer på hur viktigt det är med samarbete för att lyckas i karriären.

"Ensam är stark!" var något jag fick lära mig som barn. Men med åren har jag lärt mig att man är starkare om man är några stycken tillsammans. Det är lättare att göra sin röst hörd, man kan dela upp projektet i bitar mellan varandra och det blir inte lika krävande.

Under det sista året har jag sett allt fler gå samman och börja samarbeta med varandra. De korrekturläser varandras manus, de läser och tycker till om varandras böcker i de olika sociala medierna. De stöttar varandra i alla lägen.

Vår bok kommer ut i juni och den visar tydligt på hur samarbete främjar karriären, oavsett vilken karriär du satsar på. För det är inte bara författare som har tagit sig tid att bidra till boken, även musiker och skådespelare har bidragit med text.

Mitt motto har ändrats till "Tillsammans är vi starka!"

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!