Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 19 juni 2018

Vinn bokutgivning och omslagsdesign

Vinn bokutgivning och omslagsdesign

Dags för en tävling. Den här gången är det BoD som utlyser en tävling. Priset är bokutgivning och omslagsdesign. Om du redan funderar på att ge ut din bok kanske detta ger dig en knuff att ta steget. Nedan kan du läsa mer om vad som gäller. Jag lade även in en fråga som tävlingen hade fått, eftersom jag tyckte svaret på frågan förtydligade tävlingen. Lycka till!


Sommartävling: 

Vinn en bokutgivning och omslagsdesign!

Nu har du chansen att låta din författardröm gå i uppfyllelse och ge ut din bok som tryckt bok och e-bok i bokhandeln gratis. Ta chansen och var med i vår sommartävling!

Vi bär alla på en historia, en berättelse, en saga, en kunskap eller kanske en erfarenhet som vi gärna skulle vilja dela med oss av. Oavsett om du redan har skrivit den för länge sedan eller om du inte har påbörjat den ännu, så har du i sommar chansen att ge ut just din berättelse i form av bok och e-bok gratis. Inte nog med det, vinnaren får även en gratis omslagsdesign på boken och BoD:s anteckningsbok.

Vi vill motivera nya och erfarna författare att skriva. Sommaren är en utmärkt period på året, eftersom den brukar vara lugnare och semestern ger dig mer tid för skrivandet. Så nu har du chansen att bli en av BoD:s nästa författare. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina författardrömmar. Vi vill inspirera dig att komma igång och komma vidare med dina skrivprojekt  ­– ända in i mål!

Var med i vår sommartävling och låt dina ord flöda!

SÅ HÄR DELTAR DU

För att vara med i tävlingen behöver du endast skapa och slutföra ett bokprojekt med BoD Fun, på minst 24 sidor. Läs vidare om BoD Fun här.
Bidraget får ej tidigare ha publicerats. BoD:s jury väljer ut det vinnande bidraget efter tävlingens slut.
Informera oss per mejl när ditt bokprojekt är slutfört till event@bod.se. Ange bokens titel, ditt/författarens namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
PRISER
Det vinnande bidraget får:
  • Gratis utgivning av boken med BoD Classic
  • E-bok och tryckt bok med mjukpärm
  • Gratis omslagsdesign
  • En BoD-anteckningsbok

Tävlingsvillkoren för utlottningen finner du här.
Vi bör få in ditt skrivarbidrag i form av ett FUN projekt senaste den 1 september 2018.

 (P.s. BoD Fun kan alltid uppgraderas till BoD Classic.)

Hejsan!
Det här lät ju kul och spännande, men dessvärre förstår jag inte riktigt informationen. Menar ni att man till att börja med skickar in minst 24 sidor av ens skriv-projekt senast 1/9 och därefter meddelar er per mail när hela projektet är klart?
Och vad det gäller vinsten så är jag kanske korkad men står det nånstans hur många exemplar man får ge ut om man vinner? Eller är vinsten engångsavgiften på 799:- ?
Hälsningar Susanne
 
 
Linda Reumann den 12.06.2018, 11:32 :
Hej Susanne,
Man gör färdigt sitt bokprojekt som ett FUN projekt i myBoD. För att kunna genomföra ett bokprojekt med BoD så måste inlagan (tryckfärdiga PDF-filen) ha minst 24 sidor.
Informera oss sedan per mejl när ditt bokprojekt är slutfört till event@bod.se. Ange bokens titel, ditt/författarens namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
Vinsten är en gratis bokutgivning för 799 kr och en omslagsdesign. Vill man beställa egna exemplar av boken så kan man självklart göra det, men de ingår inte i vinsten.
Jag hoppas att mina svar hjälpte dig på vägen!
Ring oss gärna annars så förklarar vi mer i detalj.
Hälsningar
Linda /BoD


Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius

Kanske vill du gå en skrivarkurs sommaren 2018 för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!