Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

onsdag 26 december 2018

In i skrivbubblan!

In i skrivbubblan!

Som traditionen är börjar jag alltid min "skrivbubbla" på annandag jul. Då har vi hunnit träffa släkt och vänner, ätit god julmat och det finns rester kvar i kylen. Oftast har man några dagars extra ledigt, mellan jul-nyår-trettondagshelgen. Vilket är perfekta dagar att satsa på skrivandet.

När jag började med traditionen arbetade jag fortfarande heltid, därför var det än viktigare att skriva under dessa dagar, att låta mig uppslukas av orden och bara försvinna bort.

Efter att jag hade blivit heltidsförfattare ägnades hösten åt signeringar och föreläsningar och jag bibehöll traditionen om att skriva under helgerna, dessutom utökade jag skrivbubblan med två extra månader.

Januari och februari är mina skrivmånader, då bokar jag inte in något annat, då ska det skrivas. Livet kommer att bli lite annorlunda i början av 2019 eftersom Kotten kommer in i vår familj och han får ta tid ifrån skrivandet, han är en viktig del av vårt liv och det är i början av sitt liv han ska formas till en bra familjemedlem. Men han sover mycket som valp och då passar jag på att skriva. Därför är det ännu viktigare att jag skriver innan Kotten kommer. Skriver MASSOR!

Innan skrivperioden är slut ska jag ha skrivit klart två böcker och påbörjat en tredje. Det gäller att sätta upp mål om man som jag skriver 4-6 böcker per år och nå upp till målet 100 böcker innan jag dör. Jag har snart skrivit klart min 51:e, mer än halvvägs med andra ord.

Vad ska du ägna helgdagarna åt? Ska du också skriva?

Kramisar från Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius


Kanske vill du gå en skrivarkurs för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå min skrivarkurs på distans?


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på www.kimselius.se.


 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!