Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

fredag 24 maj 2019

Vår bästa tid är nu

Vår bästa tid är nu

Varje vår är det samma sak. Jag lovar att till nästa år ska jag ha skrivit klart alla mina böcker så jag kan vara ledig och njuta av våren, få gräva ner fingrarna i jorden och rycka ogräs medan det fortfarande inte har vuxit sig alltför stort.

Varje år är det samma sak. Jag inser att jag har skrivit alltför många "andra" böcker under vintern, böcker som inte har legat i tidsplaneringen, utan bara poppat upp i huvudet. Därför ligger de inplanerade böckerna efter i schemat och jag sitter inne och längtar ut till mina blommor och rabatter. 
Kanske är det något jag gör medvetet? För om jag inte hade skrivit de där böckerna när de poppade upp, kanske jag hade nöjt mig med att bara skriva de inplanerade böckerna?

Resultatet av vinterns skrivande är att jag just har haft boksläpp på två nya böcker: Staden på andra sidan Pyramiden och Historiens vingslag runt Färgargården, samt att jag i augusti, under Öppet Hus här hemma hos mig, kommer att släppa 3 nya böcker som poppade upp under vintern, samt den inplanerade Pirater och vulkanutbrott på Island. Den andra inplanerade boken får jag skriva under sommarmånaderna Silverskatten vid Johannishus slott, den får komma någon gång under hösten. Nu har jag inte längre bokmässan som deadline, eftersom förra året var sista gången jag medverkade där. I år har jag Öppet Hus istället.

Jag får sitta här och sukta efter att gå ut och jobba i trädgården, medan jag försvinner bort i fantasin och upptäcker nya världar. De har ändå lovat regn i eftermiddag, och åska. Men... Då borde jag ju gå ut en stund nu på förmiddagen, eller...

Nej, jag måste skriva! Det är genom disciplin jag har lyckats skriva över 50 böcker under mina 22 år som författare. Jag skriver på!

Ha en underbar fredag och en fin helg. I morgon kommer boktips här på bloggen och på söndag. Missa inte det!

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   


Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!