Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 10 augusti 2019

Bettys resa av Marie-Louise Marc

Bettys resa av Marie-Louise Marc

Tredje boken om Betty, något jag inte visste när jag började lyssna på boken. Men det var inga problem, jag kom in i handlingen ändå, även om jag till slut förstod att det hade hänt saker innan som inte var med i den här berättelsen.

En feelgoodbok, en lättsam läsning. Visst var boken underhållande, men den har inte efterlämnat några större spår hos mig. Jag känner inte att jag vill läsa de tidigare böckerna om Betty.

Betty jobbar på en stor tidning. Hon ska sälja in sin idé om en ny tidning till sin chef: Love Betty. Men det blir avslag. Bettys bästa vän Kristin gifter sig och ska åka på bröllopsresa, men hennes man är med om en olycka och kan inte resa. Istället för att ställa in resan bjuder hon med Betty. Det är där Betty får reda på att hennes chef tänker starta just den typ av tidning som hon försökt sälja in. Istället för att deppa ihop bestämmer hon sig för att ge igen och påbörjar arbetet med sin tidning.

Det händer mycket i Bettys liv, vilket gör att det är full fart hela tiden. Jag tror att du får större behållning av den här boken om de läser de tidigare böckerna i serien först.Den får tre stjärnor av fem möjliga

Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare eller ditt bibliotek, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris, Bokus,  Akademibokhandeln eller Storytel.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare, Föreläsare och Låtskrivare

Copyright Kim M. Kimselius
   

Vad roligt att du läser min blogg.  Lämna gärna en kommentar längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!